Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeliz Şar yeni projesi için heyecanlı mı heyecanlı!

Yeliz Şar yeni projesi için heyecanlı mı heyecanlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeliz Şar, yeni proje heyecanını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteriyor.… Tiyatro sahnelerinde artık yeni bir oyun alternatifi var.

Bir süredir provaları devam eden Amiral Battı Kaçıyorusss isimli oyun için hazırlıklar da tüm hızıyla sürüyor.

Usta oyuncular Haldun Dormen ve Göksel Kortay’ın yazdığı “Amiral Battı Kaçıyorusss” 7 Kasım’da İstanbul Profilo Kültür Merkezi’nde hayranları ile buluşacak.

Yaklaşık iki aydır provaları süren oyunun başrollerinde, ilk kez tiyatro sahnesinde göreceğimiz Kadir Doğulu, Hakan Eratik, Çiğdem Batur, Yeliz Şar ve İstanbul Devlet Opera Ve balesi baş dansçısı Olıver Spence yer alıyor.

Yeliz Şar da instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla heyecanını ortaya koymakta.

Yeliz Şar yeni projesi için heyecanlı mı heyecanlı! 9

Olaylar 1980’lerde emekli bir amiralin evinde geçmekte. Ünlü bir dansçı olan Rudiyef (Oliver Spence) emekli amiral Kemal Ertürk’ün (Hakan Eratik) katıldığı bir davette balerin partneri Sevda’nın da (Çiğdem Batur) yardımıyla amiralin arabasının bagajına saklanarak amiralin evine gelir.

Yeliz Şar yeni projesi için heyecanlı mı heyecanlı! 10

Amacı Türkiye’ye iltica etmektir. Bu sırra ilk başta amiralin kızı Ebru (Yeliz Şar) ortak olur. Çok geçmeden amiralin müstakbel damadı Caner ( Kadir Doğulu ) eve gelir ve olaylara dahil olur. Evin bahçıvanı, İçişlerinden bir memur ve birde polis müfettişinin eve gelmesiyle olaylar içinde çıkılmaz hale gelir. Birbirinden komik olayları ve karmaşayı kahkahalarla izleyeceksiniz.

Yeliz Şar yeni projesi için heyecanlı mı heyecanlı! 11

Tiyatrocu, Oyun yazarı, yönetmen ve yıllarını tiyatroya adamış usta sanatçı Göksel Kortay’ın yönetmenliğindeki “Amiral Battı Kaçıyorusss” ile harika dakikalar geçirmeye hazır olun.