Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yarışmasına büyük tepki alan o yarışmacı geri geldi! Çok çetin bir hafta olacak!

Yemekteyiz yarışmasına büyük tepki alan o yarışmacı geri geldi! Çok çetin bir hafta olacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8 ekranlarında yer alan Yemekteyiz yarışmasının Best Of bölümleri devam ediyor.

Yeni haftanın yeni yarışmacıları da belli oldu.

Haftanın ilk yarışmacısı, katıldığı dönemde her yarışmacıya 1 verip taktik uygulayarak 1. olan İclal Kaplan’dı.

Onur Büyüktopçu, yarışmanın ilk gününde İclal Aydın’ın yaptığı bu haksız durumu dile getiren Onur Büyüktopçu, “O hafta sosyal medyadan inanılmaz tepkiler aldınız ve ben de üzüldüm. Çünkü hep söylüyorum 1 vermeyin. Emeğe yazık çünkü. Bir de 1 vererek birinci oldunuz. Çünkü size herkes hakettiğiniz puanı az çok verdi bence” diye konuştu.

Büyüktopçu, İclal Kaplan’a “Belki bu sefer daha adaletli puanlar verirsiniz” dese de İclal Hanım, bu hafta da benzer bir taktik uygulayacağını “Hak edene” diyerek göstermiş oldu!

İclal Hanım’in programda misafirlerine sert tavırları, eleştirilere karşı sinirli hali ve gergin yanıtları dikkat çekti.

Özellikle İlker Bey ile yaptığı tartışmalar sonrasında ilk günden herkesin tepkisini almayı başardı.

Bardağında bir şey olduğunu ve değiştirilmesini isteyen İlker Bey’e ters tavır sergileyip farklı bir bardak getirdi ve “Ancak markete gidip aldım” diyerek dalga geçer gibi bir cümle kurdu.

Bu durum masayı gererken İlker Bey’i de sinirlendirdi ve ev sahibi olarak daha saygılı olmasını beklediklerini belirtti. Ancak İclal Hanım, “Siz saygısızsınız, sizden mi öğreneceğim” şeklinde ters yanıtlar vermeye devam etti.

İlk günden başlayan bu tartışmanın bütün hafta boyunca diğer günlerde daha da sertleşeceği anlaşılıyor.

Haftanın yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz yarışmasına büyük tepki alan o yarışmacı geri geldi! Çok çetin bir hafta olacak! 11

İlk gün yarışmacısı İclal Aslan 40 yaşında esnaf. Evli ve 2 çocuk annesi olan yarışmacı, daha önce katıldığında birinci olmuştu.

Yemekteyiz yarışmasına büyük tepki alan o yarışmacı geri geldi! Çok çetin bir hafta olacak! 12

2. gün yarışmacısı Seyhan Bekiroğlu, 37 yaşında tasarımcı. Aslen Giresunlu olan yarışmacı 8 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Daha önce yarışmaya katıldığında 2. olmuştu.

Yemekteyiz yarışmasına büyük tepki alan o yarışmacı geri geldi! Çok çetin bir hafta olacak! 13

3. gün yarışmacısı Nazan Güngörmüş, ev hanımı. 66 yaşındaki yarışmacı, 2 kız ve 2 torun sahibi. Boş zamanlarında el işi dikiş yapmayı seviyor.

Yemekteyiz yarışmasına büyük tepki alan o yarışmacı geri geldi! Çok çetin bir hafta olacak! 14

4. gün yarışmacısı İlker Özten Modacı, 47 yaşındaki İlker Bey İzmirli. 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 4. olmuştu.

Yemekteyiz yarışmasına büyük tepki alan o yarışmacı geri geldi! Çok çetin bir hafta olacak! 15

5. gün yarışmacısı Sami Batuhan Yoldaş, kadın kuaförü. 51 yaşında İstanbullu ve 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 2. olmuştu.