Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz 13 Haziran Perşembe 403. bölümde Barış Bey kaç puan aldı?

Yemekteyiz 13 Haziran Perşembe 403. bölümde Barış Bey kaç puan aldı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Onur Büyüktopçu’un sunduğu ve sezon finaline kısa bir süre kalan tv8’in sevilen yarışması Yemekteyiz’in 13 Haziran Perşembe günü yarışan ismi Barış Dönmez oldu.

Eleştirilerin havada uçuştuğu programda dün Emine Solmaz yarışmıştı. Yarışmacıların genellikle çok düşük puanlar verdiği gözlenirken, Sibel Hanım, Emine Hanım’a 7 puan vererek şaşırttı.

Barış Bey ise yarışmanın ilk gününden beri iddiasını sürdürüyor. 43 yaşında ve aslen Sivaslı olan yarışmacı, 18 yıllık evli ve aynı zamanda bir aşçı. Aşçılık öncesi mutfağın her alanında çalışmış bir isim olarak Barış Bey’in yemekleri ve yarışmacıların bu yemeklere yorumları dikkat çekti.

Barış beyin menüsü şöyleydi:

Yemekteyiz 13 Haziran Perşembe 403. bölümde Barış Bey kaç puan aldı? 12

Barış beyin insanlığı ve tavrı beğenildi. Ancak aynı şeyi yemekleri için söylemek zordu.

Birçok eleştiri alan Barış beyin özellikle karpuz tatlısına büyük eleştiri geldi. Onur Büyüktopçu ise tatlısını beğendiğini anlattı.

Çorbası, levrek yemeği, bahçe salatası kimi yarışmacılar tarafından beğenilirken, kimi yarışmacılar da eleştirilerde bulundu.

Barış Beye verilen puanlar şöyle oluştu?

Sibel hanım 4 puan verdi.

Serpil hanım 4 puan verdi.

Burak bey 5 puan verdi.

Emine hanım 6 puan verdi.

Sezon sonu yaklaşan yarışmada ise heyecan devam ediyor. Gelin bu haftanın yarışmacılarını tanıyalım:

10-14 Haziran haftasının yarışmacıları ise şöyle:
Yemekteyiz 13 Haziran Perşembe 403. bölümde Barış Bey kaç puan aldı? 13

1. gün yarışmacısı Burak Şahingil
43 yaşında olan Şahingil, ses sanatçısı. Aslen Sivaslı ve bir çocuk babası. Ailesi ile birlikte yaşıyor. Müzikten sonra en büyük tutkusu mutfağa girmek ve yemek yapmak.

Yemekteyiz 13 Haziran Perşembe 403. bölümde Barış Bey kaç puan aldı? 14

2. gün yarışmacısı Sibel Özkan. 40 yaşında ve ses sanatçısı. Aslen Niğdeli olan Özkan, İstanbul’da 20 yaşındaki kızıyla birlikte yaşıyor. Başarısını inatçı kişiliğine ve asla vazgeçmemesine bağlayan Sibel hanım, yarışmada göstereceği performansla bunu kanıtlayacağı iddiasında.
Yemekteyiz 13 Haziran Perşembe 403. bölümde Barış Bey kaç puan aldı? 15

3. gün yarışmacısı Emine Solmaz. 45 yaşında ve ev yemekleri ağırlıklı bir işletmenin sahibi. 3 yıl öncesine kadar Artvin’de yaşayan Emine Hanım, İstanbul’a geldikten sonra iş hayatındaki başarısını, Yemekteyiz’de de göstererek birinci olacağı iddiasında.
Yemekteyiz 13 Haziran Perşembe 403. bölümde Barış Bey kaç puan aldı? 16

4. gün yarışmacısı Barış Dönmez, 43 yaşında ve aslen Sivaslı. 18 yıllık evli olan Barış Bey bir aşçı. Aşçılık öncesi mutfakta her işi yapmış bir kişi olarak yarışmada da iddiasını sürdürüyor.

Yemekteyiz 13 Haziran Perşembe 403. bölümde Barış Bey kaç puan aldı? 17

5. gün yarışmacısı Serpil Uzunçavdar, 35 yaşında milli hakem, hastane yöneticisi. Serpil Hanım, aynı zamanda bir saç ekim merkezinin koordinatörü. Hem iş hem de ev hayatında hep iyisini yapmak için mücadele ettiğini söyleyen Uzunçavdar, en büyük sırrının yüksek özgüveni olduğunun altını çiziyor.