Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz 14 Haziran Cuma haftanın finalinde kim kazandı?

Yemekteyiz 14 Haziran Cuma haftanın finalinde kim kazandı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında bir hafta daha geride kalıyor.

Onur Büyüktopçu, gelecek sezon Yemekteyiz’de yer almayacak. Büyüktopçu’nun yer aldığı bu sezonun son bölümleri de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Yemekteyiz’in 10-14 Haziran tarihli haftasında kimin birinci olacağı merak konusu.

Haftanın son gününde Serpil Uzunçavdar’ın evine konuk olundu. Serpil Uzunçavdar, 35 yaşında milli hakem, hastane yöneticisi. Serpil Hanım, aynı zamanda bir saç ekim merkezinin koordinatörü. Hem iş hem de ev hayatında hep iyisini yapmak için mücadele ettiğini söyleyen Uzunçavdar, en büyük sırrının yüksek öz güveni olduğunun altını çiziyor.

Serpil Hanımın menüsü şöyle:

Yemekteyiz 14 Haziran Cuma haftanın finalinde kim kazandı? 7

Serpil hanımın hazır yufkası bozuk çıktı. Mutfakta ise hareket gösterirken Serpil hanım neredeyse Onur Büyüktopçu’ya tekme atacaktı.Mutfakta bazı aksilikler de yaşayan Serpil hanım masada ise misafirlerini ağırladı. Serpil hanıma yönelik eleştiriler ve Sibel hanımın yorumları final gününde dikkat çekiciydi.

Peki bu hafta yarışmayı kim kazandı?

Serpil hanıma arkadaşları toplam 10 puan verdi.

Haftanın Beşincisi 16 puan ile Serpil hanım oldu.

Haftanın Dördüncüsü 20 puan ile Sibel hanım oldu.

Haftanın İkincisi Burak Bey ve Emine hanım 21’ er puan elde etti.

Haftanın Birincisi 27 puanla Barış bey oldu ve 10 bin TL’nin sahibi oldu.

 

10-14 Haziran haftasının yarışmacıları ise şöyle:

1. gün yarışmacısı Burak Şahingil 43 yaşında olan Şahingil, ses sanatçısı. Aslen Sivaslı ve bir çocuk babası. Ailesi ile birlikte yaşıyor. Müzikten sonra en büyük tutkusu mutfağa girmek ve yemek yapmak.

2. gün yarışmacısı Sibel Özkan. 40 yaşında ve ses sanatçısı. Aslen Niğdeli olan Özkan, İstanbul’da 20 yaşındaki kızıyla birlikte yaşıyor. Başarısını inatçı kişiliğine ve asla vazgeçmemesine bağlayan Sibel hanım, yarışmada göstereceği performansla bunu kanıtlayacağı iddiasında.

3. gün yarışmacısı Emine Solmaz. 45 yaşında ve ev yemekleri ağırlıklı bir işletmenin sahibi. 3 yıl öncesine kadar Artvin’de yaşayan Emine Hanım, İstanbul’a geldikten sonra iş hayatındaki başarısını, Yemekteyiz’de de göstererek birinci olacağı iddiasında.

4. gün yarışmacısı Barış Dönmez, 43 yaşında ve aslen Sivaslı. 18 yıllık evli olan Barış Bey bir aşçı. Aşçılık öncesi mutfakta her işi yapmış bir kişi olarak yarışmada da iddiasını sürdürüyor.

5. gün yarışmacısı Serpil Uzunçavdar, 35 yaşında milli hakem, hastane yöneticisi. Serpil Hanım, aynı zamanda bir saç ekim merkezinin koordinatörü. Hem iş hem de ev hayatında hep iyisini yapmak için mücadele ettiğini söyleyen Uzunçavdar, en büyük sırrının yüksek özgüveni olduğunun altını çiziyor.