Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz 17-21 Haziran haftası yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz 17-21 Haziran haftası yarışmacıları kimler?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının sezon finaline yaklaşırken, 17-21 Haziran haftasında yine tartışmaların, gerginliklerin yaşanacağı bölümler ekrana gelecek.

Her hafta yarışmacıların kıyasıya birbirlerini eleştirdiği, yemekleri beğendirmek için uğraşan yarışmacıların mutfakta yaşadığı zorluklar ve sonrasında masadaki gerginliklerle devam eden programda yeni bir hafta başlıyor.

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu ve yeni sezonda Seda Sayan’ın sunacağı yarışmanın yeni haftasında da iddialı yarışmacılar, kendi günlerinde bir takım aksilikler yaşayacak.

İşte 17-21 Haziran haftası yarışmacıları:

Yemekteyiz 17-21 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 11

Birinci gün yarışmacısı Özge Bilici. 31 yaşında, ev hanımı Amasyalı, 9 yıllık evli iki çocuğu var. Daha önce muhasebecilik, kuaförlük ve satış danışmanlığı yapan yarışmacı şimdi çalışmıyor. Düşündüğünü pat diye söyleyen biri olarak kendisini tanımlıyor.

Yemekteyiz 17-21 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 12

Haftanın 2. günü yarışmacısı Kübra Dirikol. 20 yaşında Siirtli ve tıbbi laboratuvar teknikeri. Ancak şu anda çalışmıyor.  Kendisini ani çıkışları olan bir kişi olarak tanımlıyor.

Yemekteyiz 17-21 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 13

Haftanın 3. günü yarışacak isim Seyithan Başkan. Aşçı, 42 yaşında, Batmanlı. 20 yıllık evli 10 yaşında kızı var. Aşçılık mesleğinden dolayı 1. olacağını söylüyor.

Yemekteyiz 17-21 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 14

Haftanın 4. günü yarışmacısı Büşra Töre. 27 yaşında, ev hanımı ve Erzurumlu. 3 yıllık evli ve bir çocuğu var. İşten ayrılınca en büyük favorisinin yemek yapmak olduğunu ve dolayısıyla yarışmada da iddialı olduğunu kazanacağını söylüyor.

Yemekteyiz 17-21 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 15

Haftanın 5. günü yarışmacısı Çağatay Bostancı. 25 yaşında, öğrenci ve Çorumlu. Makina mühendisliği okuyor. Aynı zamanda oturduğu sitenin kafesini yönetiyor. Anlaşılması kolay bir insan olduğunu ve sivri noktaları olmadığını söylüyor.

Haftanın bölümlerinden derlenen tanıtımı aşağıda izleyebilirsiniz…