Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz 23 Ocak Çarşamba yeni bölümde çileden çıkan Onur Büyüktopçu, yarışmacıya azar çekti!

Yemekteyiz 23 Ocak Çarşamba yeni bölümde çileden çıkan Onur Büyüktopçu, yarışmacıya azar çekti!

tarafından ker_def
tv8’in fenomen yarışması Yemekteyiz programında bugün Şevin Yılmaz yarıştı.
Televizyongazetesi/Detay

3. gün yarışmacısı ise Şevin Yılmaz, aslen Gaziantep’li. Bekar olan ve üst düzey yönetici asistanlığı yapan yarışmacı, kendisini şöyle tarif ediyor: “Pozitif bir insanım. Asla negatif ortamlarda bulunmam, negatif insanlardan kaçarım.”

Şevin Yılmaz’ın yemeklerini sunacağı programda dün tartışmalar ve gerginlikler yaşanmıştı.

Trabzonlu yarışmacı Murat Bayram, masada sürekli konuşup kimseye söz hakkı vermeyince diğer yarışmacı Gülten Demir, çığlık çığlığa “Sus artık yeter!” diye bağırmak durumunda kaldı.

Onur Büyüktopçu’nun tartışmalar üzerine masadan ayrıldığı yarışmada daha sonra masaya geri dönen Büyüktopçu, Murat Demir’in şov yaptığını söyleyerek tepki verdi.

Yemekteyiz 23 Ocak Çarşamba yeni bölümde çileden çıkan Onur Büyüktopçu, yarışmacıya azar çekti! 8

BUGÜN NELER YAŞANDI?

Şevin Hanım, en büyük talihsizliği markette yaşandı. Limon ve kaşar peynirini, süresi bittiği için market kasasından geçiremeyince, pastırmalı ve kaşarlı sigara böreği ne yazık ki istenildiği gibi olmadı. Bu nedenle kuru bulundu ve beğenilmedi.

Çorbası da limonsuz olduğu için bazı yarışmacılar tarafından eleştirilen Şevin Hanım, masada zor anlar yaşadı.

Yorum yapmak isteyen Mert Bey, böreği beğenmemesine karşın hepsini bitirdiği için Şevin Hanım’ın eleştirisine neden oldu. Bu sırada “Siz ne kadar terbiyesizsiniz” şeklinde bir kelime kullanınca, Onur Büyüktopçu duruma müdahale etti ve Mert Bey’e kızdı.

“Yarışmacılarım sabrımı zorluyorsunuz! Dinleyin birbirinizi. Lütfen o kelimeleri kullanmayın. Aramızda en küçük sizsiniz lütfen biraz dilinizin ayarı olsun” diyen Onur Büyüktopçu, saygılı olmaya davet etti.

Mert Bey, masaya aç geldiğini, istediği kadar yiyebileceğini söyleyerek Şevin Hanım’ın da iyi bir ev sahibi olmadığı konusunda onu eleştirdi.

Yemekteyiz 23 Ocak Çarşamba yeni bölümde çileden çıkan Onur Büyüktopçu, yarışmacıya azar çekti! 9

Gülten Hanım da aynı yorumu yapınca, Murat Bey,  Şevin Hanım’ın haklı olduğunu söyleyerek onu savunmaya geçti.

Onur Büyüktopçu, masada yaşanan tartışmalara kimi zaman gülerek, kimi zaman eleştirerek ve kızarak tepki verdi.

En sonunda yarışmacıları tekrar uyaran Büyüktopçu, “Saygı önce saygı, kendimizden büyük insanlara karşı üsluplar, hitaplar vs, bunlar çok çirkin. Bunlara dikkat edelim. Siz de eğlenceli bir insansınız ama saygı çerçevesi içinde olmak durumunda. Ekran başında çok yanlış anlaşılırsınız” diye konuştu.

Hafta başından beri çok konuşarak tepki çeken Murat Bayram, nispeten daha sakin olsa da masada yerinde duramadığını gören Onur Büyüktopçu, ortamı biraz yumuşatabilmek için ‘1,2,3 Tıp’ oyunu oynatmayı denedi.

Murat Bey konuşmasa da yüzüyle yaptığı mimikler ve hareketlerle bile zor durduğunu gösterdi. Büyüktopçu, bu duruma gülerek “Sizde enerji fazlalığı var” yorumunu yapmakla yetindi.