Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 1 Şubat haftanın birincisi kim oldu?

Yemekteyiz bugün 1 Şubat haftanın birincisi kim oldu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de yayınlanan ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 28 Ocak-1 Şubat haftasında birinci olan isim belli oldu.

28 Ocak-1 Şubat haftasında alınan puanlar şöyle oldu:

Başak Tosun 13

Fikret Şahin 14

Elif Çoban 9

Hamit Tunç 15

Seren Öztürk 18

Programın her günü yapılan bilgi yarışmasında 25 soruda 19 doğru yanıt veren isim ise Elif Hanım oldu ve 2 puan eklendi.

Onur Büyüktopcu’nun verdiği puanlarla haftanın 5.si toplam 18 puanla Elif Çoban oldu. 4.sü toplam 19 puanla Başak Tosun oldu. Haftanın 3.sü toplam 21 puanla Fikret Şahin oldu.

Haftanın 1.si toplam 27 puanla Seren Hanım oldu ve 10 bin TL ödülün sahibi oldu.

Hamit Tunç ise 22 puanla 2. oldu.

Yemekteyiz bugün 1 Şubat haftanın birincisi kim oldu? 7

Haftanın yarışmacıları şöyleydi:

İlk gün yarışan isim Başak Tosun. Başak Hanım, ev hanımı. 28 yaşında, gaziantepli evli 2 çocuk. Evlenmeden önce bir mağazada müdür yardımcısı olarak çalışmış, evlendikten sonra babasının sahip olduğu fırında kasiyerlik yapmış ancak ilk çocuğu doğunca iş hayatı bitmiş.

2. gün yarışmacısı Fikret Şahin oldu. Konyalı olan Şahin, 37 yaşında, evli ve 1 çocuk babası. Asıl işi kuyumculuk ama ses sanatçılığı yapıyor. Bir süre Moskova’da yaşayan Şahin, şimdilerde İstanbul’da bir mekanda sahne alıyor.

3. gün yarışmacısı Elif çoban, 33 yaşında Ardahanlı. Yalnız yaşıyor. Tekstil mezunu ama şu anda çalışmıyor. En büyük hobisi şarkı söylemek, dans etmek ve yemek yapmak. Kendisini aşırı derecede açık sözlü ilan eden Elif Hanım, bu yüzden sık sık başının ağrıdığını da itiraf ediyor.

4. gün yarışmacısı Hamit Tunç, 28 yaşında Diyarbakırlı. Aşçılık yapıyor. 8 yıllık evli ve 2 kız çocuğu sahibi. 10 yıldır çeşitli mutfaklarda çalışan Tunç, ilk zamanlar pide ve lahmacun ustasıymış. Şimdilerde 60 kişiye yemek çıkartıyor. Kendisini anlatırken çabuk parlayan, sinirli ama öfkesi hemen geçen biri olduğunu söylüyor.

5. gün yarışmacısı Seren Öztürk, 39 yaşında ev hanımı ve Sivaslı. 2 çocuk annesi olan Seren Hanım, eşiyle bir dönem çalışmış, 1 ay çalıştıktan sonra ev hanımı olmayı tercih etmiş. Kendisini anlatırken alıngan ve her şeyi içine atan bir kişi olarak tanımlıyor.