Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 10 Ocak Perşembe masada gülme krizi! Onur Büyüktopçu, masayı terketti!

Yemekteyiz bugün 10 Ocak Perşembe masada gülme krizi! Onur Büyüktopçu, masayı terketti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programında bir yarışmacının yorumlar sırasında sürekli gülmesi üzerine, masada gerginlik yaşandı.

Kulak Aşı Mantısı yapan 2. gün yarışmacısı Gökçe Güler’in masasında bir araya gelen yarışmacılar, eleştirilere başladı. 4. gün yarışmacısı olan Esnaf İclal Aslan, yapılan değişik mantıyı bilmediğini ama internetten baktığını söyleyerek eleştiriler yapınca, Onur Büyüktopçu, yarışmacıların bilmediği yemeklere bile yorum yapması, eleştirmesinin doğru olmadığını ifade etti.

Yemekteyiz bugün 10 Ocak Perşembe masada gülme krizi! Onur Büyüktopçu, masayı terketti! 8

Bu sırada yapılan tüm yorumlara sürekli gülen Yılmaz Karadaş’ın hareketleri herkesin dikkatini çekti. Yılmaz Bey, gülme konusunu iyice abartınca Onur Büyüktopçu sözünü yarıda kesip “Gülmenin de bir yeri vardır…” diyerek yarışmacıyı uyardı.

Ancak Yılmaz Bey, bu uyarıya rağmen gülmeye devam etti. Masada yaşanan bu gergin anların ardından Onur Büyüktopçu yemeğini alıp mutfağa geçti.

Büyüktopçu’nun masadan kalkmasından sonra 5. gün yarışmacısı olan Mağaza Müdürü Hasan Mert Tüysüz, Yılmaz Bey’in yarışmanın ilk gününden beri sürekli gülmesine dikkat çekerken Yılmaz Bey kendisinin şu sözlerle savundu: ”
kimseyi kınama amaçlı gülmüyorum. O içimden gelen bir neşe heyecan. Bana enerji veriyor. Ufak bir hata oldu mu geliyorlar bana…”

Yemekteyiz bugün 10 Ocak Perşembe masada gülme krizi! Onur Büyüktopçu, masayı terketti! 9

Yılmaz Bey, bu konuşmanın arkasından tatlının eleştirisine geçildiğinde bu kez İclal Hanım’ın konuşması sırasında yeniden kahkahalarını tutamayarak gülmeye başladı. Sözlerini toparlayamayan İclal Hanım, bu durumdan rahatsız olduğunu ifade etti.