Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 11 Ocak Cuma yarışmacısı şoke etti! Yılmaz Kardaş, örgü örüp, zil takıp oynadı!

Yemekteyiz bugün 11 Ocak Cuma yarışmacısı şoke etti! Yılmaz Kardaş, örgü örüp, zil takıp oynadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışması, bu haftaya özel olarak Çarşamba günü ilk bölümüyle ekrana geldi.

Pazar günü haftanın finali yapılacak ve Pazartesi günü de yarışma her zamanki gibi hafta içi ekrana gelmeye devam edecek.

Yeni haftanın 1. gününde Dimitra İçyüz, İkinci gün ise Gökçe Güler, hünerlerini sergiledi.

Programın 11 Ocak Cuma günü ise 3. gününde yarışmacı Yılmaz Karadaş oldu.

Apartman görevlisi olarak çalışan Yılmaz Kardaş, yarışmanın ilk günlerinden beri masada sürekli gülmesiyle dikkat çekti. Gökçe Güler’in evinde gülme konusunu biraz abartınca Onur Büyüktopçu’dan da eleştiri alan Yılmaz Bey, mizacının böyle olduğunu söyleyerek gülmeye devam etti.

46 yaşında ve aslen Zonguldaklı olan yarışmacı 30 yıllık evli ve 2 çocuk babası. Boş zamanlarında örgü örmeyi ve canı sıkılınca zil takıp oynamayı seviyor.

İlginç ve renkli kişiliğiyle dikkat çeken Yılmaz Kardaş, ilk gün geldiği yarışmada, yanında zillerini de getirerek dikkat çekmişti.

Yemekteyiz bugün 11 Ocak Cuma yarışmacısı şoke etti! Yılmaz Kardaş, örgü örüp, zil takıp oynadı! 8

Kendi evine konuk olunduğu gün de zil takıp oynayarak hünerlerini sergiledi.

Yılmaz Kardaş, aynı zamanda örgü örmesiyle de dikkat çekti. Yarışmacının örgü örmesini hayretle izleyen Onur Büyüktopçu da merak edip eline şişi ve yünü aldı. Yılmaz Kardaş, Onur Bey’e de nasıl yapılacağını gösterdi ve ekranda eğlenceli anlar ortaya çıktı.

Yemekteyiz bugün 11 Ocak Cuma yarışmacısı şoke etti! Yılmaz Kardaş, örgü örüp, zil takıp oynadı! 9

Örgünün ardından zillerini alan Yılmaz Bey, müzik açıp bir güzel oynamayı da ihmal etmedi. Onur Büyüktopçu da zil çalarak yarışmacıya eşlik etti.

Boş zamanlarında dikiş nakış yapmaktan hoşlandığını belirten Yılmaz Bey’in menüsü şöyle:

Tavuklu tarhana çorbası
Zeytinyağlı enginar
Çoban salatası
Beyti kebap
Domatesli bulgur pilavı
Kabak tatlısı