Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 12 Ocak Cumartesi yeni bölümde neler oldu?

Yemekteyiz bugün 12 Ocak Cumartesi yeni bölümde neler oldu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Bu hafta geç başlayan Yemekteyiz programı, Cumartesi ve Pazar günleri de yeni bölümleriyle ekrana geliyor.

Çarşamba günü başlayan yarışmanın 4. gününde yarışan kişi esnaflık yapan Urfalı İclal Aslan oldu.

Aslan, yaptığı yemeklerle diğer yarışmacıların sert eleştirilerine maruz kaldı.

Yeni bölümde sofrada yine eleştiriler, yorumlar havada uçuştu.

İclal hanımın menüsündeki mercimek çorbası beğenildi. Ara sıcak olarak sunduğu ‘ağzı açık’ isimli yemek yemek ise beğenilmedi.

Yöresel bir yemek olan ağzı açık, fındık lahmacun görüntüsünde bir yemekti. İlk gün yarışmacısı olan Dimitra hanım, yemeğe ‘kazık’ gibi yorumunu yapması ve alıp tabağa atmasıyla dikkat çekti. Onur Büyüktopçu, yemeğe böyle bir muamele yapılmasının doğru olmadığını belirterek yarışmacıyı uyardı.

ZİL TAKIP OYNADILAR!

Ana yemek olarak Kazan Kebabı ve Pirinç Pilavı vardı yarışmacının menüsünde. Yemek genel olarak masada beğeni kazandı.

Bu sırada masada yarışmacılar birbirlerine ‘oynuyor’ yakıştırması yapınca, ilk günden beri zilleriyle dikkat çeken Yılmaz Bey, yanında getirdiği zilleri çalmaya başladı. Dimitra Hanım’ın uyarılarına karşın Mert ve Yılmaz Bey, ayağa kalkıp oynamaya başladı.

Tatlı olarak da Urfa Tatlısı masaya geldi. Yarışmacılar tatlıyı da beğendi ama İclal Hanım’dan daha ağır ve özellikli bir tatlı beklediklerini ifade ettiler.

İclal Hanım Gökçe Hanım’dan 5 puan, Yılmaz Bey’den 3, Mert Bey’den 5, Dimitra Hanım’dan 4 puan aldı.

Yemekteyiz bugün 12 Ocak Cumartesi yeni bölümde neler oldu? 7

9-13 OCAK HAFTASI YARIŞMACILARI KİMLER?

İlk gün yarışmacısı Dimitra İçyüz’dü. 58 yaşında, Ankaralı bir ev hanımı olan Dimitra İçyüz, 41 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Uzun yıllar restoran işleten Dimitra hanım daha sonra kendisini çocuklarına adamış. Dobra ve eğlenceli bir yapısı var. Dimitri Hanım’ın menüsü gelen olarak düşük puanlar aldı ve çok eleştirildi.

2. gün yarışmacısı ise Gökçe Güler oldu. 24 yaşında ve fizyoterapist olan Güler, aslen Makedonyalı ve 2 aylık evli. Eşi ile birlikte aynı hastanede çalışıyorlar.

Cuma günü yarışacak olan 3. gün yarışmacısı ise Yılmaz Karadaş. 46 yaşındaki Yılmaz Bey apartman görevlisi olarak çalışıyor. Aslen Zonguldaklı olan yarışmacı 30 yıllık evli ve 2 çocuk babası. Boş zamanlarında örgü örmeyi ve canı sıkılınca zil takıp oynamayı seviyor

4. gün İclal Aslan yarışacak. İclal Hanım 40 yaşında. Şanlıurfalı ve 20 yıllık evli ve 2 çocuğu var. Esnaflık yapan İclal çiğ köfte dükkanı işletiyor. Doğrucu olduğunu söylüyor.

5. gün yarışmacısı ise Hasan Mert Tüysüz yarışacak. Hasan Bey bekar. Aslen Giresunlu ve ailesiyle birlikte yaşıyor. 23 yaşındaki Hasan Bey kendi mağazasında çalışıyor.