Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 12 Şubat Salı yeni bölümde yarışmacı az kalsın dişini kırıyordu!

Yemekteyiz bugün 12 Şubat Salı yeni bölümde yarışmacı az kalsın dişini kırıyordu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz programında bu hafta ‘En İyiler’ yarışıyor…

Daha önce programa katılan ve dikkat çeken kişiler arasından seçilen yarışmacılar, bu hafta yeniden yarışıyor.

İlk gün İman Dumrul’un ardından 2. gün Bilal Türen, aradan geçen süre içerisinde yarışmada yeniden şansını deniyor.

Yemekteyiz bugün 12 Şubat Salı yeni bölümde yarışmacı az kalsın dişini kırıyordu! 7

Bilal Türen’in masasında, beklenmedik bir olay yaşandı.

Programın yeni bölümünde, 5. gün yarışacak olan Su Kıymet Yalman, kuzu incik yemeğini yerken içinden çıkan kemik yüzünden zor anlar yaşadı.

Yalman’ın, neredeyse dişini kırmak üzere olduğu anlar, yeni bölümde dikkat çekti. Su Kıymet Yalman, yemeğinden ikinci lokmayı aldığında bir anda kalakaldı.

Az kalsın dişini kırmak üzere olduğunu söyleyen Yalman, etlerin önceden kontrol edilmemesi nedeniyle Bilal Türen’i eleştirdi.

İşte yarışmacının o zor anları:

İşte haftanın yarışmacıları:

İlk gün yarışmacısı İman Dumrul evli ve 4 çocuk sahibi, şarkı söylemeyi çok seviyor. Kafkas danslarına meraklı. 39 yaşındaki İman Dumrul 21 yıllık evli. Moda tasarımcısı olan İman Dumrul, daha önce programa katıldığında 3. olmuştu.

2. gün yarışmacısı ise sigortacılık yapan Bilal Türen olacak. 33 yaşında aslen Mardinli olan Türen, bir dönem müzikle uğraşmış. Daha önce katıldığı yarışmadan sonra gastronomi kurslarına gitmeye başlamış.

3. gün yarışmacısı Dilek Bingöl. 38 yaşındaki yarışmacı, aslen Karslı. Bir çocuk annesi Bingöl,16 yıl hemşirelik yapıp emekli olduktan sonra ticarete atılmış ve pazarcılık yapıyor. Daha önce Yemekteyiz’e katıldığında 3. olmuş ama renkli kişiliğiyle yarışmaya damgasını vurmuştu.

4. gün yarışmacısı Sevim Kendigelen, 56 yaşında 39 yıllık evli ve 3 çocuk annesi. Aslen Kastamonulu olan Kendigelen, eşi ile birlikte kasaplık yapıyor. Daha önce Yemekteyiz’e katıldığında renkli kişiliğiyle dikkat çekmişti.

5. gün yarışmacısı Su Kıymet Yalman, 39 yaşında ve reklamcı. Bir çocuk annesi olan Yalman, 20 yaşına kadar modellik yapmış. Yemekteyiz’e katıldığı hafta sonuncu olmuştu ama bu kez iddialı.