Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 15 Ocak Salı yeni bölümde neler oldu? 2. gün yarışmacısı Ayşegül Kılıç kimdir?

Yemekteyiz bugün 15 Ocak Salı yeni bölümde neler oldu? 2. gün yarışmacısı Ayşegül Kılıç kimdir?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de ekrana gelen Yemekteyiz programının 2. gününde Ayşegül Kılıç’ın evine misafir olunacak.

Yeni haftanın ilk gününde Yeliz Hanım yarışmış ama tüm iddiasına karşın yemeleri pek çok eleştiri almıştı.

Bugün yarışan Ayşegül Kılıç da iddialı bir isim. 28 yaşındaki Kılıç, bir yatırım uzmanı ve Diyarbakırlı. En büyük tutkuları dansetmek, müzik, tenis ve yemek yapmak. “Pratik zekam var. Biraz ukalayım, en büyük isteğim mütevazi olabilmek” diyen yarışmacı yemek konusunda iddialı da olsa yemekleri beğenilmedi.

Programın başında daha önce arada bir mutfağa girdiğini ama henüz 1 yıldır yemek yapmaya başladığını söyledi. Masada ise büyük bir şanssızlık yaşadı ve mercimek çorbasına unutup iki kez tuz atması nedeniyle kimse çorbayı yiyemedi.

Ara sıcağı kıtır ekmek üzerinde avakado olan Ayşegül Hanım’ın bu yemeği de beğenilmedi. Salatası, ana yemeği de beğenilmeyen, masada çatal ve bardakları unutan Ayşegül Hanım, pek çok eleştiri aldı. Tatlı bıçağı isteyen diğer yarışmacıya ‘Evden getirseydiniz’ şeklinde bir cevap vermesi, masada buz gibi bir hava estirdi.

Puanlamada ise Sefer Bey’den 2, Meryem Hanım 2, Sibel Hanım’dan 2 puan, Yeliz Hanım’dan 1 puan aldı.

Yemekteyiz bugün 15 Ocak Salı yeni bölümde neler oldu? 2. gün yarışmacısı Ayşegül Kılıç kimdir? 7

DİĞER YARIŞMACILAR KİMLER?

3. gün yarışmacısı ise Sefer Onursal. 53 yaşında olan Onursal’ın ilk evliliğinden 2 2 kız çocuğu var. İş hayatına komi olarak başlayan ve şimdilerde kendi restaurantını açmaya çalışan bir kişi.

4. gün yarışmacısı Meryem Dündar. 54 yaşındaki yarışmacı Kahramanmaraşlı. Ev hanımı, daha önce bir hastanede çalışmış. 3 çocuk annesi olan Meryem Hanım, boş zamanlarında resim, dikiş, nakış kursuna gidiyor.

5. gün yarışmacısı Sibel Kırlı. 43 yaşındaki Kırlı, 2 çocuk annesi bir ev hanımı. Hayatında hiç çalışmamış. Kendisini anlatırken tam bir alışveriş tutkunu olduğunu, rakamlara takıntılı ve inatçı olduğunu belirtiyor. Yemek konusunda da son derece iddialı olduğunu söyleyen bir kişi.