Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 17 Ocak Perşembe yeni bölümde yemekler ağız sulandırdı ama eleştiriler havada uçtu!

Yemekteyiz bugün 17 Ocak Perşembe yeni bölümde yemekler ağız sulandırdı ama eleştiriler havada uçtu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programının 17 Ocak Perşembe 4. gün yarışmacısı, hafta boyunca yarışmacıları sürekli eleştiren ve çok zor beğenen bir isim olan Meryem Dündar oldu.

Meryem Hanım, 54 yaşında ve Kahramanmaraşlı. Ev hanımı, daha önce bir hastanede kısa bir süre çalışmış. 3 çocuk annesi olan Meryem Hanım, boş zamanlarında resim, dikiş, nakış kursuna gidiyor.

Oldukça ağır bir menüsü olan Meryem Hanım, 3 saatlik bir zaman içinde yemeklerini yetiştirmeyi başarıyor. Sürekli olarak yarışmacıların ‘Hafifi, kolay, basit’ olarak nitelendirilen menüler yerine, her biri zahmetli yemekler seçen Meryem Hanım’ın yaptıklarının beğenilip beğenilmeyeceği merak konusu olmuştu.

Yemekteyiz bugün 17 Ocak Perşembe yeni bölümde yemekler ağız sulandırdı ama eleştiriler havada uçtu! 8

Haftanın ilk gün yarışmacısı olan Yeliz Hanım, kendi evinde uğradığı eleştirilerden sonra, diğer günlerde yarışmacıları kıyasıya eleştiren, masanın örtüsünü, çatalı, bardağı bile eleştirerek dikkat çeken bir isim oldu.

Masada kimseye söz hakkı vermeyen Yeliz Hanım, Meryem Hanım’dan rövanşını alacak gibi duruyordu! Kendi masasında Meryem Hanım’ın yaptığı eleştirilerden hoşlanmayan Yeliz Hanım, yemekleri beğenirken, diğer yarışmacılar da genel olarak tüm yemekleri çok beğendiklerini ifade ettiler.

SESLER YÜKSELDİ, TARTIŞMA BÜYÜDÜ!

Sefer Onursal’ın Acem pilavında badem olmayışını eleştirmesi masada tartışmalara yol açarken, Meryem Dündar, zahmetli yemeklerinin lezzetiyle beğeni kazandı.

Masada Meryem Hanım’ın yemeklerinden çok Sefer Bey ile Yeliz Hanım arasında yaşanan tartışma güne damgasını vurdu! Sefer Bey’in turizm sektöründen gelmesi, sürekli profesyonel mutfaklardan örnekler vermesi ve bir öğretmen edasıyla konuşması, diğer yarışmacıları iyice gerdi.

Tartışma zaman zaman seslerin yükselmesiyle sürdü ve ekran başındakileri de yoran bir gürültü yaşandı. Acem pilavına badem koymadığı için Meryem Hanım’ı eleştirdi ama diğer yarışmacılar çok lezzetli buldukları pilavı savunmaya geçtiler.

İçli köfteye sos isteyen ama sos alamayan Sefer Bey, bu konuyu da dile getirince, masada yine bir kıyamet koptu! Meryem Hanım’ın sos yapmak zorunda olmadığını, bu şekilde yenildiği için ekstradan sos istendiğini düşünen diğer yarışmacılar, Sefer Bey’i haksız buldu.

Yeliz Hanım, Sefer Bey’in yaptığı tavuklu pilav ve kuru cacığı sürekli eleştirirken, tartışma Meryem Hanım’ın masasından çıkıp Sefer Bey’in masasına gitti.

Sefer Bey’in servis tekniği, sunum, misafire hizmet, kürdanın eksikliği, çatal bıçak gibi nedenlerle Meryem Hanım’ı eleştirdi.

Sibel Hanım 7, Ayşegül Hanım 9, Sefer Bey 3 ve Yeliz Hanım 3 puan verdi…

İŞTE SON GÜN YARIŞMACISI…

Programın 5. gününde ise Sibel Kırlı yarışacak. 5. gün yarışmacısı Sibel Kırlı. 43 yaşındaki Kırlı, 2 çocuk annesi bir ev hanımı. Hayatında hiç çalışmamış. Kendisini anlatırken tam bir alışveriş tutkunu olduğunu, rakamlara takıntılı ve inatçı olduğunu belirtiyor. Yemek konusunda da son derece iddialı olduğunu söyleyen bir kişi.

Yemekteyiz bugün 17 Ocak Perşembe yeni bölümde yemekler ağız sulandırdı ama eleştiriler havada uçtu! 9