Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 18 Ocak Cuma final gününde şok üstüne şok yaşandı! Kim birinci oldu?

Yemekteyiz bugün 18 Ocak Cuma final gününde şok üstüne şok yaşandı! Kim birinci oldu?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programının 14-18 Ocak haftasının finali bugün yapılıyor.

Son gün yarışmacısı olarak Sibel Kırlı’nın evine konuk olundu. Hafta başından beri iddialı tavırları ve eleştirileri ile dikkat çeken Kırlı, 43 yaşında ve 2 çocuk annesi bir ev hanımı.

Hayatında hiç çalışmamış olan Sibel Kırlı, kendisini anlatırken tam bir alışveriş tutkunu olduğunu, rakamlara takıntılı ve inatçı olduğunu belirtiyor. Yemek konusunda da son derece iddialı olduğunu söyleyen bir kişi.

Sevilen yarışmanın 5. gününde eleştiriler havada uçuştu, büyük iddia ile yarışmaya katılan Sibel Kırlı, eleştiriler karşısında büyük şok yaşadı. Yemekleri pek beğenilmeyen Sibel Kırlı’ya daha sonra yaşanan bir tartışma nedeniyle diğer yarışmacılar tepki gösterdi ve puanlarına da yansıttılar.

Yemekteyiz bugün 18 Ocak Cuma final gününde şok üstüne şok yaşandı! Kim birinci oldu? 9

Kırlı’nın özene bezene yaptığı yemeklerin diğer yarışmacılar tarafından tadılmaya başlandığı sırada yapılan bir açıklama, masayı karıştırdı.

Evine misafir olunan yarışmacı Sibel Kırlı’nın, kendisinin en ağır misafirinin Onur Büyüktopçu olduğunu söylediği, dış ses tarafından dillendirildi.

Bu açıklamayı duyan yarışmacılar, kendilerini fazlalık hissettiklerini, büyük ayıp edildiğini, misafirperver olunmadığını, hiç yakışık almadığını söyleyerek Kırlı’ya tepki verdiler.

Masaya yayılan bu ağır hava ve tartışma üzerine Onur Büyüktopçu, puan verirken yarışmacının yemeklerine bakılması gerektiği ve misafir ağırlama programı değil, yemek programında olduklarını hatırlattı.

KALKIN GİDİN DİYESİM GELDİ!

Ancak masada konu uzun bir tartışmaya dönüştü ve yarışmacılardan Ayşegül Hanım, “Kalkıp gidesim geldi, kendimi fazlalık gibi hissettim” derken, Yeliz Hanım da “Bu saatten sonra kuzu tandır da yapsa sıfırdır” şeklinde tavrını koydu.

Masadaki tartışmaların ardından Sibel Hanım mutfakta “Kalkın gidin diyesim geldi!” sözüyle de şok etti!

Dış sesin bu sözleri masada tekrar etmesi üzerine Yeliz Hanım ve Sibel Hanım arasındaki tartışma iyice büyüdü.  Sibel Hanım tartışmanın tekrar başa dönmesi üzerine, “Yeter ama… Ben size değersizsiniz, sizi sevmiyorum diye bir şey mi dedim. Ben Onur Bey’i seviyorum dedim sadece” diye konuştu.

Yemekteyiz bugün 18 Ocak Cuma final gününde şok üstüne şok yaşandı! Kim birinci oldu? 10

Final bölümünde ise Sefer Bey ve Yeliz Hanım, Sibel Hanım’ın hiç misafirperver olmadığını belirterek özür beklediklerini ifade ettiler.

Sibel Hanım, masada özür dilediğini ve tekrar dilemeyeceğini belirtince tartışma iyice alevlendi. İzleyicileri ekran başında şaşkınlık içinde bırakan anlarda yarışmacıların birbirlerini sürekli suçladığı ve tartışmanın iyice uzamasıyla herkes gerildi.

Zaman zaman tartışmaya müdahale etmeye çalışan Onur Büyüktopçu, ev sahibinin sözünün yanlış anlaşılmalara neden olabileceğini, ancak özrünü dilediğini, misafir ağırlama yarışmasında değil yemek yarışmasında olduklarını söyleyerek yarışmacıları uyardı.

Sibel Hanım’ın puanları ise şöyleydi:

Sefer Bey 1, Yeliz Hanım 2, Meryem Hanım 6, Ayşegül Hanım 1 puan verdi.

Hafta boyunca tüm yarışmacıların aldıkları puanlar ise şöyleydi:

Sibel Hanım 10, Sefer Bey 16, Meryem Hanım 22, Yeliz Hanım 10, Ayşegül Hanım 6 puan aldı.

Yemekteyiz bugün 18 Ocak Cuma final gününde şok üstüne şok yaşandı! Kim birinci oldu? 11

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Onur Büyüktopçu’nun puanlarıyla birlikte en düşük puanı alan yarışmacı 11 puan ile Ayşegül Hanım oldu.

Haftanın 3.leri toplam 18 puan ile Yeliz Hanım ve Sibel Hanım oldu.

Haftanın 1. ise toplam 31 puanla Meryem Hanım oldu. Sefer Bey ise 23  ve bilgi yarışmasından eklenen 2 puanla 25 puan aldı.