Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 18 Şubat Pazartesi En İyiler 2. haftada sivri dilli yarışmacılar buluştu!

Yemekteyiz bugün 18 Şubat Pazartesi En İyiler 2. haftada sivri dilli yarışmacılar buluştu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının bugün En İyiler ikinci haftası başladı.

Daha önce yarışmaya katılan, dikkat çeken isimler arasından seçilen yarışmacılarla devam eden programda, bu haftada, katıldıkları dönemde çok konuşulan isimler yarışacak.

Haftanın yarışmacıları şöyle:

Yemekteyiz bugün 18 Şubat Pazartesi En İyiler 2. haftada sivri dilli yarışmacılar buluştu! 11

1. gün yarışmacısı Hakan Kaya, bilgisayar mühendisi. 47 yaşında, iki çocuk babası. Yarışmaya ilk katıldığında haftanın 2.si olmuştu. Yarışmadan sonra hayli ünlenen Hakan Kaya, günlerce yolda insanlara imza dağıttığını söyledi.

Yemekteyiz bugün 18 Şubat Pazartesi En İyiler 2. haftada sivri dilli yarışmacılar buluştu! 12

2. gün yarışmacısı Gülizar Ayan. Aslen Sivaslı ve satış pazarlama uzmanı. Daha önce yarışmaya katıldığında, aynı hafta yarışan Fatma hanımla birinciliği paylaşmıştı. Bu kez iddialı. Ayan, ilk katıldığında dikkat çeken isimlerden birisi olmuştu.

Yemekteyiz bugün 18 Şubat Pazartesi En İyiler 2. haftada sivri dilli yarışmacılar buluştu! 13

3. gün yarışmacısı Kastamonulu Recep uçar. 31 yaşında görsel düzenleme uzmanı olan Uçar, ilk katıldığı yarışmada ikinci olmuştu. Sivri dili ile dikkat çeken yarışmacı, yeni haftaya da ilginç eleştirileri ve tavırlarıyla damgasını vuracak!

Yemekteyiz bugün 18 Şubat Pazartesi En İyiler 2. haftada sivri dilli yarışmacılar buluştu! 14

4. gün Ayten Uludoğan yarışıyor. Ev hanımı olan Uludoğan, 45 yaşında, Kırıkkaleli ve 2 çocuk annesi. Daha önce yarışmaya katıldıktan sonra, kaybettiği arkadaşlarını yıllar sonra bulduğunu belirtiyor.

Yemekteyiz bugün 18 Şubat Pazartesi En İyiler 2. haftada sivri dilli yarışmacılar buluştu! 15

5. günn yarışmacısı Mehtap Koca. 38 yaşında ve Artvinli olan Koca, bir şirkette yönetici. 2 çocuk annesi olan yarışmacı, ilk katıldığında sonuncu olmuştu. Bu kez zirveye çıkacağını söylüyor….