Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 19 Şubat Salı günü şaşkına çeviren yarışmacı saç baş yoldurdu! Onur Büyüktopçu kalakaldı!

Yemekteyiz bugün 19 Şubat Salı günü şaşkına çeviren yarışmacı saç baş yoldurdu! Onur Büyüktopçu kalakaldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında dün yaşanan olay, masada yeniden gündeme geldi ve bir kez daha şaşkınlık içinde bıraktı!

Yarışmanın ilk gününde Hakan Kaya’nın masasında yarışmacı Gülizar Ayan’ın boğazına pirinç tanesi kaçınca zor anlar yaşamıştı.

Öksürmeye başlayan Gülizar Hanım’ın yanında oturan Ayten Uludoğan, hiç bir müdahalede bulunmayıp öylece bakmıştı.

Masanın diğer tarafından oturan yarışmacı Recep Uçar’ın kalkıp Gülizar Hanım’ın sırtına vurması ve su vermesinden sonra Ayten Hanım eleştirilmişti.

Yemekteyiz bugün 19 Şubat Salı günü şaşkına çeviren yarışmacı saç baş yoldurdu! Onur Büyüktopçu kalakaldı! 8

“Şov yapıyor. Kasıtlı bir hareket. Ben acil servis miyim?” şeklinde sözleriyle herkesi şoke etmişti.

Bu konu yarışmanın ikinci gününde yeniden gündeme geldi. Olay sırasında masada olmayan Onur Büyüktopçu, konuyu yeniden açıp, Ayten Hanım’ın neden müdahale etmediğini sordu ve “Normalde yanımızda oturan birisi, tanımadığımız birisi bile olsa müdahale ederiz. Nefes borusuna kaçabilir Allah korusun. Siz hiç ilgilenmemişsiniz” diyerek olayı sordu.

Ayten Hanım’ın bir gün önce masadaki diğer yarışmacılar tarafından eleştirilmesine karşın ikinci günde de olayın hala ciddiyetine varamamış olması şaşkınlık yaşattı. “Başka hiç anlamadım. Recep bey ve Mehtap hanımla ilgileniyordum. Durumun farkına varamadım. Nasıl müdahale edilebilir ki? Telaş yapıp güm diye yapıştırsam ya bir şey olursa. Gerçekten çekindim” şeklindeki ifadesi Onur Büyüktopçu’yu güldürdü.

Şaşkınlık ve gülümsemeyle Ayten Hanım’a bakan Onur Büyüktopçu, ne söyleyeceğini bilemedi.

Yemekteyiz bugün 19 Şubat Salı günü şaşkına çeviren yarışmacı saç baş yoldurdu! Onur Büyüktopçu kalakaldı! 9

Ayten Hanım, ayağa kalkıp Gülizar Hanım’ın yanına gidip, boğazına bir şey kaçan kişinin arkasına geçip, elini yumruk yaparak karnına bastırılan hareketi gösterdi ve “Benim etim ne budum ne, nasıl yapayım” şeklinde bir tavırda bulundu.

Gülizar Hanım’ın Ayten Hanım’ın sözlerine “Abarttınız iyice” şeklindeki tepkisine karşılık, “Bari bir su verseydiniz” yorumlarına da ilgisiz kaldı.

Gülizar Ayan, Ayten Hanım’ın tavırlarına “Allah rızası için bir şey yapmayın. Her şeyi ben Allah’a havale ettim” yanıtını verip konuyu kapattı.