Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 21 Ocak Pazartesi yeni bölümde haftanın yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz bugün 21 Ocak Pazartesi yeni bölümde haftanın yarışmacıları kimler?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8 ekranlarında yayınlanan ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 21-25 Ocak haftasının ilk bölümü bugün ekrana gelecek.

Geçtiğimiz hafta tartışmalar ve eleştirilerle dikkat çeken yarışmanın bu haftaki yarışmacıları büyük bir merakla bekleniyor.

Onur Büyüktopçu’nun ve ekran başındaki izleyicilerin kimi zaman sinirlerini zıplatan yarışmacıların yer aldığı programın yeni yarışmacıları açıklandı.

10 bin TL ödülü kazanmak için pek çok yarışmacı yaptığı strateji ile diğer yarışmacıların puanlarını düşük tutmaya çalışıyor. Bu hafta neler yaşanacağı ise merak konusu.

İşte yeni haftanın yarışmacıları:

Yemekteyiz bugün 21 Ocak Pazartesi yeni bölümde haftanın yarışmacıları kimler? 11

Haftanın ilk gün yarışmacısı Murat Bayram oldu. 39 yaşında evli ve 1 çocuk sahibi olan Bayram, radyocu ve aynı zamanda da haber muhabiri. Trabzon’da yaşayan yarışmacı, Yemekteyiz için İstanbul’a geldi. Murat Bey, tüm Karadeniz bölgesini bisikleti ile karış karış gezecek kadar tam bir doğa aşığı. Yarışmacı kendisini anlatırken “Görüntüm asabi olabilir ama son derece cana yakın ve merhametli biri” olduğunu ifade ediyor.

Yemekteyiz bugün 21 Ocak Pazartesi yeni bölümde haftanın yarışmacıları kimler? 12

2. gün yarışmacısı ise Esra Sakızcı. 28 yaşında ve Giresun’lu olan Sakızcı, 1 çocuk annesi. Kendisini bildiğinden beri yemek yaptığını söyleyen yarışmacı, aynı zamanda Aşçı. Kendisi için açık sözlü, deli dolu ve deli cesaretine sahip biri tanımını kullanıyor.

Yemekteyiz bugün 21 Ocak Pazartesi yeni bölümde haftanın yarışmacıları kimler? 13

3. gün yarışmacısı ise Şevin Yılmaz olacak. Yılmaz, aslen Gaziantep’li. Bekar olan ve üst düzey yönetici asistanlığı yapan yarışmacı, kendisini şöyle tarif ediyor: “Pozitif bir insanım. Asla negatif ortamlarda bulunmam, negatif insanlardan kaçarım.”

Yemekteyiz bugün 21 Ocak Pazartesi yeni bölümde haftanın yarışmacıları kimler? 14

4. Gün yarışmacısı Gülten Demir. Tekstil işi ile uğraşan Demir, 27 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Kastamonulu olan yarışmacı, kendisini sosyal bir insan olarak anlatırken, aşırı dobra olduğunu ve bu yüzden çok sık eleştiri aldığını söylüyor.

Yemekteyiz bugün 21 Ocak Pazartesi yeni bölümde haftanın yarışmacıları kimler? 15

5. ve son gün yarışmacısı Mert Görcük ise 24 yaşında ve aslen İstanbullu. Aşçılık eğitimi alan yarışmacı, aynı zamanda yemek yaparken şarkı söylemeyi de çok seviyor ve sesine güveniyor. Eleştiriye açık biriyim ama haksız eleştiriler karşısında ani tepkiler verebileceğini belirtmekte.