Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz bugün 25 Haziran Salı 411. bölümde Semra Demirkol kaç puan aldı?

Yemekteyiz bugün 25 Haziran Salı 411. bölümde Semra Demirkol kaç puan aldı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz programı bu hafta sezon finali yapacak.

Son 4 bölümün kaldığı programı iki sezondur Onur Büyüktopçu sunuyordu. Büyüktopçu’nun yeni sezonda olmayacağı ve yerine Seda Sayan’ın geleceği açıklanmıştı.

Eleştirilerin havada uçuştuğu, ilginç yarışmacıların tuhaf eleştirileriyle programa damga vuracağı haftada yine kıyasıya bir mücadele yaşanıyor.

Dün yarışan Havva Sarısoy, diğer yarışmacılardan düşük puanlar aldı ve toplamda 14 puan alabildi.

Haftanın 2. günü yarışmacısı ise Semra Demirkol. Semra Hanım 48 yaşında, iki çocuk annesi ve Sinoplu bir isim. Bir dönem tekstil atölyesinde çalışmış, daha sonra mağaza müdürü olmuş.

Semra Demirkol’un menüsü şöyle:

Soğuk ayran aşı çorbası
Yaprak sarma
Yeşil salata
Sebzeli antrikot sarması
Patates püresi
Tiramisu

Demirkol’un aldığı puanlar şöyle: 

Ayşegül Hanım 3
Gamze Hanım 2
Havva Hanım 4
Muaz Bey 3

İşte Haftanın Yarışmacıları:

Yemekteyiz bugün 25 Haziran Salı 411. bölümde Semra Demirkol kaç puan aldı? 11

Haftanın ilk günü yarışmacısı Havva Sarısoy. Trabzonlu ve 31 yıllık evli olan Havva Hanım 3 çocuk annesi. Hayatı boyunca hiç çalışmamış olan Havva Hanım’ın en büyük keyfi, yaz aylarında memleketine gideren çay ve fındık toplayıp yemek yapmak.

Yemekteyiz bugün 25 Haziran Salı 411. bölümde Semra Demirkol kaç puan aldı? 12

Haftanın 2. günü Semra Demirkol yarışıyor. 48 yaşında, Sinoplu ve iki çocuk annesi. Yıllarca tekstil atölyesinde çalıştıktan sonra mağaza müdürü olmuş. Şimdilerde Müşteri Temsilciliği yapan Demirkol, aynı zamanda internetten siparişle yemek siparişleri alıp satıyor.

Yemekteyiz bugün 25 Haziran Salı 411. bölümde Semra Demirkol kaç puan aldı? 13

Haftanın 3. günü yarışmacısı Muaz Yıldırım. Animatörlük yapıyor. 5 yıllık evli ve bir çocuk babası. Üniversitede Coğrafya bölümünde okurken palyaçoluk yapmaya başlamış ve böylece mesleğine adım atmış. En büyük keyfi yemek yapmak.

Yemekteyiz bugün 25 Haziran Salı 411. bölümde Semra Demirkol kaç puan aldı? 14

Haftanın 4. günü yarışmacısı Gamze Ugan bir öğrenci. Turizm Otelcilik mezunu olan Gamze Ugan, şimdilerde 2. üniversitesini okuyor. Ugan, Tıbbi Dökümantasyon bölümünde okuyor ve haftanın en genç yarışmacısı.

Yemekteyiz bugün 25 Haziran Salı 411. bölümde Semra Demirkol kaç puan aldı? 15

Haftanın 5. gün yarışmacısı Ayşegül Altınbay. Gaziantepli olan yarışmacı evli ve 3 çocuk annesi. Kuyum ve Takı Tasarım bölümünü bitirmiş ve şu anda aşçılık bölümünde okuyor.

Son 4 fragman! ?
#onurbüyüktopçu #yemekteyiz #tv8 #bloommedya