Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz bugün 25 Mart-29 Mart haftası yarışmacıları belli oldu! İşte o sürpriz isimler…

Yemekteyiz bugün 25 Mart-29 Mart haftası yarışmacıları belli oldu! İşte o sürpriz isimler…

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay

tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının bu hafta yine sürpriz yarışmacıları var.

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu yarışmanın Best Of bölümleri devam ediyor. Programda geçtiğimiz hafta aşçılar yarışmıştı. Bu hafta da kural bozulmuyor ve aşçılar yarışıyor ama bir farkla. Yeni haftanın yarışmacıları önce Yemekteyiz’e katılıp daha sonra MasterChef programında yarışan kişilerden oluşuyor.

İşte 25 – 29 Mart haftasında yarışacak o isimler:

Yemekteyiz bugün 25 Mart-29 Mart haftası yarışmacıları belli oldu! İşte o sürpriz isimler... 11

İlk gün yarışmacısı Esra Aydoğdu. 49 yaşında işletmeci. Daha önce katıldığı Yemekteyiz’de birinci olurken, MasterChef’te de baskın kişiliği ve yemekleriyle konuşulmuştu.

Yemekteyiz bugün 25 Mart-29 Mart haftası yarışmacıları belli oldu! İşte o sürpriz isimler... 12

İkinci gün yarışmacısı Tuğçe Sökesoğlu. İşletme sahibi olan Sökesoğlu, daha önce Yemekteyiz’e katıldığında 2. olmuştu. MasterChef’te sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Tuğçe Hanım, elendikten sonra dünyanın pek çok yerinden aşçılık teklifleri almış.

Yemekteyiz bugün 25 Mart-29 Mart haftası yarışmacıları belli oldu! İşte o sürpriz isimler... 13

Üçüncü gün yarışmacısı Meltem Alan Taşbaş. 3,5 yıllık evli ve bir çocuk annesi. Pek çok restaurantta çalışan Meltem Hanım, anne olunca mesleğine ara vermiş. Yemekteyiz’de daha önce 3. olan Meltem Hanım, MasterChef’te de ilginç karakteri ve yemek konusundaki yeteneğiyle de en çok konuşulan yarışmacılardan birisi olup yarı finale kadar çıkmıştı.

Yemekteyiz bugün 25 Mart-29 Mart haftası yarışmacıları belli oldu! İşte o sürpriz isimler... 14

Dördüncü gün yarışmacısı Mehmet Sur. Aşçı ve aynı zamanda işletme sahibi olan Sur, 12 yıllık evli ve 3 çocuk babası. Aslen Diyarbakırlı olan Mehmet Bey, daha önce Yemekteyiz’e katıldığında birinci olmuştu. Masterchef’te de çok konuşulmuştu.

Yemekteyiz bugün 25 Mart-29 Mart haftası yarışmacıları belli oldu! İşte o sürpriz isimler... 15

Beşinci gün yarışmacısı Ercan Uçar. Evli ve 2 çocuk babası olan Uçar, uzun yıllar yeme içme sektöründe operasyon müdürü olarak çalışmış. Daha önce Yemekteyiz’de 1. olmuştu. MasterChef’te de kendine has kişiliği nedeniyle çok konuşulan isimlerden birisiydi.