Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 26 Aralık Çarşamba günü, ‘İndir o elini’ tartışması yaşandı! Masada bir anda kavga çıktı!

Yemekteyiz bugün 26 Aralık Çarşamba günü, ‘İndir o elini’ tartışması yaşandı! Masada bir anda kavga çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz programının 26 Aralık Çarşamba günü gergin başladı.

Hafta başında iki gün programa katılan ve ‘Gurmeyim’ diyerek masada sürekli eleştiri yaparak polemik yaratan Soner Pakdemir’in, sağlık sabeplerini öne sürerek yarışmadan ayrıldığı öğrenildi.

Yerine, Yaşam Koçu ve Kişisel Gelişim Uzmanı olan Hatice Beyza Bulut geldi.

3. gün yarışmacısı Abdülkadir Şereflioğlu’nun masasında, daha ilk dakikadan bir gerginlik yaşandı. İlk gün yarışan ve aşçı olmak isteyen 18 yaşındaki genç yarışmacı Merve Çakır’ın, yaşı nedeniyle zaman zaman üzerine gelinmesi, Soner Bey’in sürekli olarak laf atmasıyla gerilen Çakır, bu kez 2. gün yarışan Gülizar Ayan ile tartıştı.

Program öncesinde yaptığı açıklamada 4. gün yarışacak olan Fatma Kaplan hakkında “Bence Fatma Hanım gençliğini özlüyor” şeklindeki yorumu hatırlatıldı.

Fatma Kaplan, bu yoruma yanıt vermeye çalıştı ve “Asla özlemem, ben her yaşımı severek dolu dolu yaşadım” sözleriyle açıklamasını yapmaya başladı.

Masada yaşı nedeniyle hep ezildiğini yarışmanın başından beri söyleyen ve bu konuda aldığı eleştirilere de çok gerilen Merve Çakır, bu kez kendisini diğer yarışmacının yaşı ve gençliği ile ilgili yaptığı yorumla ortamı germiş oldu.

Yemekteyiz bugün 26 Aralık Çarşamba günü, 'İndir o elini' tartışması yaşandı! Masada bir anda kavga çıktı! 7

1945 doğumlu olduğunu söyleyen Fatma Kaplan, sözlerine devam etmeye çalışırken, Merve Çakır, “Sürekli uzatıyorsunuz” diyerek yüzünü buruşturup müdahale etti. Kaplan, “Bu laf mı şimdi. Böyle bir şey söylediysen susup dinleyeceksin” dese de Çakır, “Yine uzatıyorsunuz da uzatıyorsunuz…Sürekli uzatıyorsunuz” diyerek Fatma Kaplan’ın açıklama yapmasına fırsat vermedi.

Bu sırada Çakır’ın yanında oturan Gülizar Ayan, Merve Çakır’a “Ama sen kaşındın” deyince Çakır, iyice sinirlendi. Parmağını sallayarak “Ne alakası var, ben sizinle konuşmuyorum, onunla konuşuyorum, siz atlıyorsunuz” demeye başladı.

Gülizar Ayan, durumu açıklamaya çalışırken, Merve Çakır’ın sürekli parmak sallamasından rahatsız oldu ve “Önce o eli bir indir!” diyerek uyardı.

Espri yaptığını anlatan Gülizar Ayan, “Ben zaten espri yaptım bunu sen bir şekilde söyleyerek sen kaşındın. 1945’ten 2018’e kaç yıl var biliyor musun. Sen fazla gerginsin. Espri yaptım” dedi. Ancak Merve Çakır, sakinleşmedi ve “Hiç birinizi samimi bulmadığım için esprinizi de samimi bulmadım” yanıtını verdi.

Tartışma uzamaya başlayınca ev sahibi Abdülkadir Bey ve Fatma Kaplan araya girip, çorbayı içmeye devam etmeyi ve masada tartışma istemediklerini söyleyerek bu gerginliğe son verdiler.