Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 26 Aralık Çarşamba günü, Onur Büyüktopçu yarışmacıya çıkıştı: Neyi beğendireceğiz size?

Yemekteyiz bugün 26 Aralık Çarşamba günü, Onur Büyüktopçu yarışmacıya çıkıştı: Neyi beğendireceğiz size?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz programında, yarışmacının hiç bir şeyi beğenmemesi, herkesi gerdi.

İlk gün yarışmacısı olan ve aşçı olmak isteyen Merve Çakır, 18 yaşında olması nedeniyle diğer yarışmacılar tarafından çok eleştirilmişti.

Merve Çakır’ın, sonraki iki gün gittiği diğer yarışmacıların evinde hiç bir şeyi beğenmemesi, Onur Büyüktopçu’yu da kızdırdı!

3. gün yarışmacısı olan Abdülkadir Şereflioğlu’nun yemeklerini, ‘Tuzsuz, tuzlu, çok pişmiş’ şeklinde eleştirdi.

Hiç bir yemeği beğenmeyen Merve Çakır’ın eleştirileri ve bu tavrı üzeri Şereflioğlu, “Siz şeflerinizden bir şey öğrenememişsiniz ya da yanlış öğrenmişsiniz” yorumu ortamı gerdi.

Yemekler konusunda iyi olduğunu düşünen ve bilgisi olmadığı için kendi söylediklerinin algılanmadığını ifade eden Merve Çakır’ın tavırları, sofrada gerginlik yarattı.

“Sizin yemek bilginiz yok sıfır. Yemek bilginiz olmadığı için anlamamanız çok normal!” yorumunu yapan Çakır, Onur Büyüktopçu’yu da kızdırdı. Büyüktopçu, “Samimi cevap vereceğinizi düşünüyorum. Kendi gününüzde sizi gerçekten korudum diğer yarışmacılara karşı. çok üstüne gittiniz, en ufak şeyi eleştirdiniz dedim ama dün hiç bir şey beğenmediniz, bugün de beğenmediniz.Kendi gününüzle ilgili değil mi bu? Lütfen samimi bir cevap verin” diyerek yanıt bekledi.

Yemekteyiz bugün 26 Aralık Çarşamba günü, Onur Büyüktopçu yarışmacıya çıkıştı: Neyi beğendireceğiz size? 7

Merve Çakır, “Kendi günümle ilgili olan diğer cevaplarım, diğer yemeklerle asla alakası yok. Önüme gelip beğendiğim bir şeye beğendim derim” yanıtını verdi.

Bunun üzerine Onur Büyüktopçu, “Neyi beğendireceğiz peki size?” diyerek tepkisini ortaya koydu. Büyüktopcu, bir gün önceki yarışmacıyı işaret ederek “Gülizar Hanım’ın evinde neyi beğendiniz?” sorusunu yöneltti.

Merve Çakır da tatlıyı beğendiğini söyledi. Çorbayı da beğendiği hatırlatmasını yapan Gülizar Ayan’a Merve Çakır, çorbanın karardığını ama tadını beğendiğini söyledi.

Merve Çakır, programın sonunda yaptığı yorumda ise Abdülkadir Bey’in menüsünde çorbayı kolay buldu, lezzetli bulmadı, puf böreğini yufkadan yaptığı ve çok tuzlu olduğu için beğenmedi, ana yemeğin Ali Nazik olmadığını ama lezzetli olduğunu, kabak tatlısının da fazla piştiğini ama lezzetini beğendiğini söyledi. “Abdülkadir bey imalarda bulundu. Gülizar hanım bana takmış durumda. Soner bey gidince daha bir rahatladı, onun yerini almaya başladı. Üstüme geliyor, cevabını da veriyorum, vermeye devam edeceğim. Fatma Hanım sürekli bir anı anlatıyor, konuşacak anısı mı yok anlamadım. Bize gelince mi patladı bilemiyorum.” ifadelerini kullandı.