Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 26 Aralık Çarşamba günü, yarışmacı Soner Pakdemir, bir anda ortadan kayboldu!

Yemekteyiz bugün 26 Aralık Çarşamba günü, yarışmacı Soner Pakdemir, bir anda ortadan kayboldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının yeni bölümünde, haftanın en kışkırtıcı yorumlarını yapan ve diğer yarışmacıları da zaman zaman geren Soner Pakdemir’in masada olmadığı görüldü.

Diğer yarışmacıların gelmesinden sonra Onur Büyüktopçu, Soner Pakdemir’in artık yarışmada olmayacağını açıkladı.

Televizyon başında programı izleyenlerden, ilk günün ev sahibi 18 yaşındaki Merve Çakır ile sürekli uğraşması, “Makyaja ayıracağı bir saati yemeğe ayırsaydı” sözüyle tepki toplamıştı.

İkinci gün Gülizar Ayan’ın ev sahibi olduğu yarışmada “Sen iyi bir aşçı olamazsın” diyerek yeniden masada tartışmalara neden olmuştu.

80 ülke gezdiğini ve gurme olduğunu iddia eden Soner Pakdemir, Merve Çakır’ı “Benim için çocuk o” sözüyle de iyice germiş ve aşçı olmak isteyen genç yarışmacıya “Sen aşçı olamazsın” sözüyle de Merve Çakır’ı hem masadaki diğer yarışmacıları hem de Onur Büyüktopçu’yu adeta çileden çıkarmıştı.

Yemekteyiz bugün 26 Aralık Çarşamba günü, yarışmacı Soner Pakdemir, bir anda ortadan kayboldu! 8

Büyüktopçu, yarışmanın 3. gününde masada olmayan Soner Pakdemir’in, Gülizar Ayan’ın ev sahibi olduğu 2. gün çekimden sonra aradığını ve yarışmaya devam edemeyeceğini söylediğini belirtti.

Onur Büyüktopçu, “Soner Bey artık bugün itibariyle aramızda olmayacak. Dün ekibimizi kendileri aramış sağlık sorunlarında ötürü affını istemiş. Sorun sağlık sorunu olunca hiç bir şey deme şansımız yok. Açıkçası en çok menüsünü merak ettiğim yarışmacılardan birisiydi. Gurmeyim dediği için sürekli” açıklamasını yaptı.

Soner Pakdemir’in gerçekten bir sağlık sorunu mu olduğu yoksa başka bir nedenden dolayı mı yarışmadan ayrıldığı ise merak konusu oldu. Yarışmada konuşmaları sürekli manipule eden yarışmacının yerine bir başka kişi masaya oturdu.

Yemekteyiz bugün 26 Aralık Çarşamba günü, yarışmacı Soner Pakdemir, bir anda ortadan kayboldu! 9

Yeni yarışmacı Hatice Beyza Bulut oldu. Aslen Iğdırlı ve Azeri olan Bulut, 10 yaşına kadar Fransa’da yaşayıp Türkiye’ye dönmüş, bir dönem finans ve bankacılık işinde çalıştıktan sonra Kişisel gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen olarak hayatına devam eden bir kişi.