Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz bugün 27 Haziran Perşembe 413. bölümde Gamze Ugan kaç puan aldı?

Yemekteyiz bugün 27 Haziran Perşembe 413. bölümde Gamze Ugan kaç puan aldı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışması, yarın sezon finali yapacak.

Programın yeni haftasına yarışmacı Muaz Yıldırım’ın ilginç eleştirileri ve tavırları damgasını vuruyor.

Yemeklere yaptığı yorumlar ve yarışmacılarla girdiği polemiklerle dikkat çeken Muaz Yıldırım, dün (26 Haziran Çarşamba) kendi gününde çok iddialı olsa da diğer yarışmacıların hepsinden 1 puan aldı.

Bugün yarışacak isimi ise Gamze Ugan. Haftanın 4. günü yarışmacısı olan Gamze Ugan 24 yaşında bir öğrenci. Bu haftanın yaş olarak en küçük olan ismi. Turizm Otelcilik mezunu olan Gamze Ugan, şimdilerde 2. üniversitesini okuyor. Ugan, Tıbbi Dökümantasyon bölümünde okuyor ve haftanın en genç yarışmacısı.

Gamze Ugan’ın menüsü şöyle:

Yayla çorbası
Peynirli börek
Yeşil elmalı patates salatası
Körili tavuk, brokoli ve greçka eşliğinde
Yalancı tavuk göğsü

Gamze Hanım’ın aldığı puanlar:

Semra Hanım 2
Havva Hanım 3
Muaz Bey 5
Ayşegül Hanım 1

Haftanın yarışmacıları ise şöyle:

Yemekteyiz bugün 27 Haziran Perşembe 413. bölümde Gamze Ugan kaç puan aldı? 11

Haftanın ilk günü yarışmacısı Havva Sarısoy. Trabzonlu ve 31 yıllık evli olan Havva Hanım 3 çocuk annesi. Hayatı boyunca hiç çalışmamış olan Havva Hanım’ın en büyük keyfi, yaz aylarında memleketine gideren çay ve fındık toplayıp yemek yapmak.

Yemekteyiz bugün 27 Haziran Perşembe 413. bölümde Gamze Ugan kaç puan aldı? 12

Haftanın 2. günü Semra Demirkol yarışıyor. 48 yaşında, Sinoplu ve iki çocuk annesi. Yıllarca tekstil atölyesinde çalıştıktan sonra mağaza müdürü olmuş. Şimdilerde Müşteri Temsilciliği yapan Demirkol, aynı zamanda internetten siparişle yemek siparişleri alıp satıyor.

Yemekteyiz bugün 27 Haziran Perşembe 413. bölümde Gamze Ugan kaç puan aldı? 13

Haftanın 3. günü yarışmacısı Muaz Yıldırım. Animatörlük yapıyor. 5 yıllık evli ve bir çocuk babası. Üniversitede Coğrafya bölümünde okurken palyaçoluk yapmaya başlamış ve böylece mesleğine adım atmış. En büyük keyfi yemek yapmak.

Yemekteyiz bugün 27 Haziran Perşembe 413. bölümde Gamze Ugan kaç puan aldı? 14

Haftanın 4. günü yarışmacısı Gamze Ugan bir öğrenci. Turizm Otelcilik mezunu olan Gamze Ugan, şimdilerde 2. üniversitesini okuyor. Ugan, Tıbbi Dökümantasyon bölümünde okuyor ve haftanın en genç yarışmacısı.

Yemekteyiz bugün 27 Haziran Perşembe 413. bölümde Gamze Ugan kaç puan aldı? 15

Haftanın 5. gün yarışmacısı Ayşegül Altınbay. Gaziantepli olan yarışmacı evli ve 3 çocuk annesi. Kuyum ve Takı Tasarım bölümünü bitirmiş ve şu anda aşçılık bölümünde okuyor.

Son 2 fragman.?
#onurbüyüktopçu #bloommedya #tv8 #yemekteyiz