Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma masada seviyesiz tartışma! Taktı bana, pabuç kadar dili var!

Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma masada seviyesiz tartışma! Taktı bana, pabuç kadar dili var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programında 5. gün haftanın kazananı açıklandı.

Son gün yarışmacısı Hatice Beyza Bulut’un evinde yapılan final akşamında ipler iyice gerildi.

18 yaşındaki genç yarışmacı Merve Çakır ile Gülizar Ayan’ın tartışması, yine son güne damgasını vurdu.

Masada sürekli atışan ikili yüzünden, tek erkek yarışmacı olan Abdülkadir Şereflioğlu, kulaklarına pamuk tıkayarak tartışmayı duymak istemedi.

Beyza Hanım’ın yemeklerini yorumlayan Gülizar Ayan, Merve Hanım’a “Beyza Hanım’ınki sizinkinden daha kötü. Sizinki vasat” yorumunu yaptı. Merve Hanım, kıskançlıkla suçlarken Gülizar Hanım, “23 Nisan çocukları gibi sana bir kürsü yapalım istersen sen oraya oturup ulusa sesleniş yaparsın artık” sözleriyle masayı iyice gerdi.

Bu konuşmaya çok sinirlenen Merve Hanım, “Sanırım yemeğin lezzetini o kadar beğendiniz ki kıskançlığınızdan beni en alt seviyeye koydunuz. Siz bana takmış durumdasınız. Ben size daha fazla bir şey söylemek istemiyor. Dinlemiyorum. Benim hakkımda yorum yapmayın” diyerek Gülizar Hanım’ı uyardı.

Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma masada seviyesiz tartışma! Taktı bana, pabuç kadar dili var! 8
MERVE ÇAKIR

“Siz benim muhatabım olamazsınız” diyen Gülizar Hanım, daha sonra yaptığı yorumda “Küçük yaşına rağmen pabuç kadar dile sahip bir arkadaşımız. Onun yaşına veriyorum söylediği bazı şeyleri. İnsanları muhatap olarak almıyor. yaşına veriyorum. Merve Hanım benim ancak parkta elinden tutup salıncağa bindirebileceğim bir kişi. Onun dışında ben de Merve hanımı çok fazla ciddiye almıyorum. Masada da söyledim 23 Nisan çocuğu gibi onu biraz eğlendirmek istedim. Umarım eğlenmişsindir Merve…” sözleriyle şaşkınlık yarattı.

Merve Hanım ise “Benden saygısızlık yapmamı istedi ama ben onun oyununa gelmedim. Saygımı korudum” sözleriyle tartışmayı yorumladı.

Final bölümüne geçildiğinde ise ikilinin atışması daha da büyüdü ve Merve Hanım’ın sinir krizine girip ağlamasına neden oldu.

Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma masada seviyesiz tartışma! Taktı bana, pabuç kadar dili var! 9
GÜLİZAR AYAN