Ana sayfa Dizi Haberleri Yemekteyiz bugün 28 Ocak Pazartesi haftanın yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz bugün 28 Ocak Pazartesi haftanın yarışmacıları kimler?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de yayınlanan ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 28 Ocak-1 Şubat haftasının yarışmacıları belli oldu.

İlk gün yarışacak isim Başak Tosun. Başak Hanım, ev hanımı. 28 yaşında, gaziantepli evli 2 çocuk. Evlenmeden önce bir mağazada müdür yardımcısı olarak çalışmış, evlendikten sonra babasının sahip olduğu fırında kasiyerlik yapmış ancak ilk çocuğu doğunca iş hayatı bitmiş.

Yemekteyiz bugün 28 Ocak Pazartesi haftanın yarışmacıları kimler? 11

Başak Hanım, programın ilk gününde bir dizi aksilik yaşayacak! Marketten aldığı ürünlerin eksik olduğu ortaya çıkıyor. Yemekleri, diğer yarışmacılar tarafından kıyasıya eleştirilen Başak Tosun, iddiasına karşın aksilikler nedeniyle zor anlar yaşayacak!

Yemekteyiz bugün 28 Ocak Pazartesi haftanın yarışmacıları kimler? 12

2. gün yarışmacısı Fikret Şahin. Konyalı olan Şahin, 37 yaşında, evli ve 1 çocuk babası. Asıl işi kuyumculuk ama ses sanatçılığı yapıyor. Bir süre Moskova’da yaşayan Şahin, şimdilerde İstanbul’da bir mekanda sahne alıyor.

Yemekteyiz bugün 28 Ocak Pazartesi haftanın yarışmacıları kimler? 13

3. gün yarışmacısı Elif çoban, 33 yaşında Ardahanlı. Yalnız yaşıyor. Tekstil mezunu ama şu anda çalışmıyor. En büyük hobisi şarkı söylemek, dans etmek ve yemek yapmak. Kendisini aşırı derecede açık sözlü ilan eden Elif Hanım, bu yüzden sık sık başının ağrıdığını da itiraf ediyor.

Yemekteyiz bugün 28 Ocak Pazartesi haftanın yarışmacıları kimler? 14

4. gün yarışmacısı Hamit Tunç, 28 yaşında Diyarbakırlı. Aşçılık yapıyor. 8 yıllık evli ve 2 kız çocuğu sahibi. 10 yıldır çeşitli mutfaklarda çalışan Tunç, ilk zamanlar pide ve lahmacun ustasıymış. Şimdilerde 60 kişiye yemek çıkartıyor. Kendisini anlatırken çabuk parlayan, sinirli ama öfkesi hemen geçen biri olduğunu söylüyor.

Yemekteyiz bugün 28 Ocak Pazartesi haftanın yarışmacıları kimler? 15

5. gün yarışmacısı Seren Öztürk, 39 yaşında ev hanımı ve Sivaslı. 2 çocuk annesi olan Seren Hanım, eşiyle bir dönem çalışmış, 1 ay çalıştıktan sonra ev hanımı olmayı tercih etmiş. Kendisini anlatırken alıngan ve her şeyi içine atan bir kişi olarak tanımlıyor.