Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz bugün 29 Mart haftanın birincisi kim oldu? Finalde mecburen tıp oynadılar!

Yemekteyiz bugün 29 Mart haftanın birincisi kim oldu? Finalde mecburen tıp oynadılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

tv8 ekranlarında yayınlanan Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının final gününde kazanan isim merak konusuydu.

Daha önce Yemekteyiz’e katılan ve sonrasında Masterchef’te yarışan yarışmacıların yer aldığı yeni bölümler ilgiyle izlendi.

Yemekte kimi zaman Mehmet Sur’un hiç susmaması ve sürekli her yemeğe olur olmaz eleştiri yapmasıyla gerginlikler yaşansa da birbirlerini katıldıkları programlar nedeniyle tanıyan isimler, daha eğlenceli görüntülerle ekrana geldiler.

Haftanın aykırı ismi Mehmet Sur oldu. Sürekli kendisini her konunun profesörü olarak niteleyen, ilginç kişiliğiyle eleştirileri ve yorumlarıyla kimi zaman kızdıran Sur, haftanın son gününde de masada tartışmalara neden oldu.

Bir ara Mehmet Bey yüzünden yorum yapamayan diğer yarışmacılar çareyi ‘tıp’ oyunu oynamakta buldu. Mehmet Bey’e ‘Buyur konuş’ diyerek bir süre sustular. Mehmet Bey’in hal ve tavırları yarışmacıları güldürünce bir süre sonra dayanamayıp konuşmaya başladılar.

Haftanın son gününde Ercan Uçar yarıştı. Yarışmacılar genelde Uçar’dan bekledikleri lezzetleri bulamadıklarını belirttiler.

Puanlama kısmına geldiğinde ise yarışmacılar birbirlerinin puanlarını öğrenince ve birbirlerine yaptıkları yorumları duyunca gergin anlar yaşandı.

Yemekteyiz bugün 29 Mart haftanın birincisi kim oldu? Finalde mecburen tıp oynadılar! 8

Tuğçe Sökesoğlu’nun verdiği puanları beğenmeyen Esra ve Meltem Hanım, Tuğçe Hanım ile tartıştı.

Kim birinci oldu?

Haftanın 5.si toplam 23 puanla Tuğçe Hanım oldu.

Haftanın 4.sü toplam 24 puanla Mehmet Bey oldu.

Haftanın 3.sü toplam 27 puanla Ercan Bey oldu.

Haftanın 2.si toplam 28 puanla Esra Hanım oldu.

Haftanın 1.si toplam 37 puanla Meltem Hanım oldu.

Yemekteyiz bugün 29 Mart haftanın birincisi kim oldu? Finalde mecburen tıp oynadılar! 9

İşte 25 – 29 Mart haftasında yarışan o isimler:

-İlk gün yarışmacısı Esra Aydoğdu. 49 yaşında işletmeci. Daha önce katıldığı Yemekteyiz’de birinci olurken, MasterChef’te de baskın kişiliği ve yemekleriyle konuşulmuştu.

-İkinci gün yarışmacısı Tuğçe Sökesoğlu. İşletme sahibi olan Sökesoğlu, daha önce Yemekteyiz’e katıldığında 2. olmuştu. MasterChef’te sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Tuğçe Hanım, elendikten sonra dünyanın pek çok yerinden aşçılık teklifleri almış.

-Üçüncü gün yarışmacısı Meltem Alan Taşbaş. 3,5 yıllık evli ve bir çocuk annesi. Pek çok restaurantta çalışan Meltem Hanım, anne olunca mesleğine ara vermiş. Yemekteyiz’de daha önce 3. olan Meltem Hanım, MasterChef’te de ilginç karakteri ve yemek konusundaki yeteneğiyle de en çok konuşulan yarışmacılardan birisi olup yarı finale kadar çıkmıştı.

-Dördüncü gün yarışmacısı Mehmet Sur. Aşçı ve aynı zamanda işletme sahibi olan Sur, 12 yıllık evli ve 3 çocuk babası. Aslen Diyarbakırlı olan Mehmet Bey, daha önce Yemekteyiz’e katıldığında birinci olmuştu. Masterchef’te de çok konuşulmuştu.

-Beşinci gün yarışmacısı Ercan Uçar. Evli ve 2 çocuk babası olan Uçar, uzun yıllar yeme içme sektöründe operasyon müdürü olarak çalışmış. Daha önce Yemekteyiz’de 1. olmuştu. MasterChef’te de kendine has kişiliği nedeniyle çok konuşulan isimlerden birisiydi.