Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz En İyiler bölümleri başladı… İşte programa damgasını vuran o yarışmacılar…

Yemekteyiz En İyiler bölümleri başladı… İşte programa damgasını vuran o yarışmacılar…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz’de, en unutulmaz ve en renkli yarışmacıların buluştuğu Best Of haftası başladı.

Aylarca hatırlanacak keyifli haftanın ilk yarışmacısı, geçtiğimiz sezon Mart ayında programa ilk kez yarışmacı olarak katılan İman Dumrul.

Hafta boyunca kıyasıya geçecek yarışmada eleştiriler havada uçuşurken, çetin savaşlar yaşanacak!

İşte haftanın yarışmacıları:

İlk gün yarışmacısı İman Dumrul evli ve 4 çocuk sahibi, şarkı söylemeyi çok seviyor. Kafkas danslarına meraklı. 39 yaşındaki İman Dumrul 21 yıllık evli. Moda tasarımcısı olan İman Dumrul, daha önce programa katıldığında 3. olmuştu.

Yemekteyiz En İyiler bölümleri başladı... İşte programa damgasını vuran o yarışmacılar... 11

2. gün yarışmacısı ise sigortacılık yapan Bilal Türen olacak. 33 yaşında aslen Mardinli olan Türen, bir dönem müzikle uğraşmış. Daha önce katıldığı yarışmadan sonra gastronomi kurslarına gitmeye başlamış.

Yemekteyiz En İyiler bölümleri başladı... İşte programa damgasını vuran o yarışmacılar... 12

3. gün yarışmacısı Dilek Bingöl. 38 yaşındaki yarışmacı, aslen Karslı. Bir çocuk annesi Bingöl,16 yıl hemşirelik yapıp emekli olduktan sonra ticarete atılmış ve pazarcılık yapıyor. Daha önce Yemekteyiz’e katıldığında 3. olmuş ama renkli kişiliğiyle yarışmaya damgasını vurmuştu.

Yemekteyiz En İyiler bölümleri başladı... İşte programa damgasını vuran o yarışmacılar... 13

4. gün yarışmacısı Sevim Kendigelen, 56 yaşında 39 yıllık evli ve 3 çocuk annesi. Aslen Kastamonulu olan Kendigelen, eşi ile birlikte kasaplık yapıyor. Daha önce Yemekteyiz’e katıldığında renkli kişiliğiyle dikkat çekmişti.

Yemekteyiz En İyiler bölümleri başladı... İşte programa damgasını vuran o yarışmacılar... 14

5. gün yarışmacısı Su Kıymet Yalman, 39 yaşında ve reklamcı. Bir çocuk annesi olan Yalman, 20 yaşına kadar modellik yapmış. Yemekteyiz’e katıldığı hafta sonuncu olmuştu ama bu kez iddialı.

Yemekteyiz En İyiler bölümleri başladı... İşte programa damgasını vuran o yarışmacılar... 15