Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programı Best Of’tan çıktı, ‘Beterin beteri’ vara dönüştü resmen!

Yemekteyiz programı Best Of’tan çıktı, ‘Beterin beteri’ vara dönüştü resmen!

tarafından zk zk

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz programı, bir kaç haftadır Best Of (En İyiler) bölümleriyle ekrana geliyor.

Eleştirilerin bitmediği, birbirini ezmenin, kişisel sataşmaların masadan eksik olmadığı programda, ilk çıktıklarında zaten şovlarını yapıp giden yarışmacılar, yeniden yarışmaya katılıyorlar.

Artık tanınmış olma, bir nevi sosyal medyada da olsa ünlü olmanın keyfini yaşayan kimi yarışmacılar, yeniden programa döndüklerinde entrika ve tartışmaların ortasından eksik olmuyor!

Yemeklerden çok yarışmacıların şovlarının, kavgalarının, entrikalarının yarıştığı programla ilgili olarak Milliyet Gazetesi’nden Sina Koloğlu da çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Koloğlu, bakın Best Of bölümleri için neler söylüyor?

““Yemekteyiz Best of yarışmasındayız, bütün Türkiye bizi izliyor” diyordu beyefendi. Daha dün kapıdan çıkıp, sessiz sedasız, işine gidiyordu. Bugün, ‘Yemekteyiz Best of’ yarışmacısı…

‘Best offf’ vay be! Kocaman, büyük ve ulaşılmaz. Bir yemek masası, her kişi, bütün badireleri atlatıp buraya gelmiş, daha bir olgunlaşmış, pişmiş kavgalarda ve entrikada.

‘Gerçeğin şovu’ dediklerinin ‘Best of’u… Ev ahalisi, “Beterin beteri var ekibini, bize seyrettiriyorlar” diye yorum yaptı. Diyeceksiniz, “Baba izleme ve de yazma…” Durum itibarıyla, vatandaşın dertlerinden uzaklaşıp, ‘Best of’ olabileceğini de görmek istiyor bu garip!”