Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programı tepki alınca, yarışmacı profilleri değişti!

Yemekteyiz programı tepki alınca, yarışmacı profilleri değişti!

tarafından zk zk
Her hafta programa katılan ilginç kişilikteki yarışmacılarla dikkat çeken Yemekteyiz yarışması, bu hafta daha sakin bir havada geçiyor.
Televizyongazetesi/Detay

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programının 4-8 Şubat haftasının yarışmacıları belli oldu.

Geçtiğimiz haftalarda sivri dilli ve tavırlarıyla dikkat çeken kişilerin yer aldığı yarışma, izleyiciler tarafından da son dönemde eleştiri alıyordu.

Programda strateji uygulayıp sürekli hak yiyen ve yemekleri beğendikleri halde beğenmediklerini söyleyip taktik uygulayan yarışmacılar, ekran başındakileri de sinir ediyordu.

Onur Büyüktopçu da çoğu zaman masayı terketmek durumunda kalmış ve bazen de kendisini tutamayıp yarışmacıları azarlamıştı.

Her şeyden önce saygı beklediğini ifade eden Onur Büyüktopçu, kendisini dinlemeyen yarışmacılara da tepki gösterip “Beni dinlemiyorlar” diyerek pek çok kez eleştirmişti.

Tüm tepkilerden ve Büyüktopçu’nun da rahatsızlığını sık sık dile getirmesinden sonra, yeni haftanın yarışmacılarının daha dikkatli seçildiği görülüyor.

Bu hafta daha sakin bir havada devam eden programda, zaman zaman eleştiriler yapılsa ve tartışmalar yaşansa da yarışmacıların mülayim kişilerden seçildiği anlaşılıyor.

Haftanın en sivri dilli ve hiperaktif ismi olarak görülen Yasin Obuz’un restaurant sahibi bir isim olarak, yerinde yorumları nedeniyle kimi zaman esprili yorumları da programa renk katıyor.

Duymaz, zaman zaman Alev hanımla tartışsa da saygı sınırlarını aşmadığı için itici bir görüntü sergilemiyor.

Haftanın yarışmacıları kimler?

İlk gün yarışmacısı ev hanımı Mehtap Karaördek oldu. Mehtap Hanım 29 yaşında ve aslen Sivaslı. Kendisini anlatırken sabırlı biri olduğunu ancak inatçılığının da ön plana çıkan özelliği olarak ifade ediyor.

Yemekteyiz programı tepki alınca, yarışmacı profilleri değişti! 11

2. Gün yarışmacısı ise Alev Güler. Spa ve Fitness salonunda müdür olan güler, sportif bir kişilik. Bir dönem futbol da oynamış.

Yemekteyiz programı tepki alınca, yarışmacı profilleri değişti! 12

3. Gün yarışmacısı ise İsmail Altay. Aslen Bartınlı olan İsmail Alta, apartman görevlisi olarak çalışıyor.

Yemekteyiz programı tepki alınca, yarışmacı profilleri değişti! 13

4. gün yarışmacısı Yasin Obuz, aslen Diyarbakırlı. İşletmeci olan Obuz, renkli kişiliği ile dikkat çekiyor. Futbol ve basketbol başta olmak üzere pek çok farklı spor dalı ile uğraşmış bir isim.

Yemekteyiz programı tepki alınca, yarışmacı profilleri değişti! 14

5. Gün yarışmacısı ise Ayla Duymaç. 55 yaşında ve aslen Sivaslı olan Duymaç, ev hanımı.Bir dönem emlak danışmanlığı yapmış.

Yemekteyiz programı tepki alınca, yarışmacı profilleri değişti! 15