Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında beceriksiz, hadsiz kelimeleri havada uçuştu! Best Of’a yakışmayan tartışma!

Yemekteyiz programında beceriksiz, hadsiz kelimeleri havada uçuştu! Best Of’a yakışmayan tartışma!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programında yarışmacılar birbirine girdi!

En İyiler’in yarıştığı haftanın 4. gününde Ayten Uludoğan’ın evinde bir araya gelen yarışmacılar, ev sahibinin diğer günlerindeki tartışmalarını yeniden masaya taşıdılar.

Recep Uçar ve Gülizar Ayan’ın daha önceki günlerde sürekli tartıştığı Ayten Hanım’la aralarında yaşanan tartışma daha da büyüdü.

Bu tartışmalar sırasında masada olmayan Onur Büyüktopçu, yarışmacıları saygılı olmaya davet ederek “Tabii ki hakkınızı savunun, olumsuz eleştirilere tabii ki yanıt verin, ben olsam ben de veririm ama her şeye öyle bir atlıyorsunuz ki çok üzgünüm böyle konuştuğum için, bırakın biraz da alttan alın” diyerek önce Recep Bey’i uyardı.

Gülizar Hanım’a da “Önce bir sakinliğinizi koruyun. Boğazınız şişiyor konuşurken. Geçen sefer yaptıklarımı yine yapmayacağım diyorsunuz ama tepki çekiyorsunuz. Seyircilerimiz olumsuz şeyler yazınca üzülüyorsunuz. O zaman böyle yapıyorsanız üzülmeyin” diyerek yaşanan tartışmalara tavrını koydu.

Yemekteyiz programında beceriksiz, hadsiz kelimeleri havada uçuştu! Best Of'a yakışmayan tartışma! 8

Recep Bey’in kendi gününde tabağı düşürüp yemeği dökmesiyle ilgili olarak “Beceriksizsiniz” yorumunu yapan Ayten Hanım’ın da saygısızlık ve hadsizlikle suçlaması üzerine tartışma büyüdü.

Yaşanan şanssızlığın herkesin başına gelebileceğini hatırlatan Büyüktopçu, Recep Bey’i, “Beceriksiz lafına karşılık da size sanki dünyanın en büyük hakaretini etmiş gibi hadsiz de büyük laf. Ev sahibi ev sahipliğini bilecek. Biraz daha saygı” diyerek uyardı.

Masada resmen dalga geçtiler!

Yarışmanın yaşça en küçüğü olan Gülizar Ayan, büyüklerine saygılı olması daha önce hatırlatıldığı için dalga geçer bir şekilde Ayten Hanım’a “Abla” diyerek onun taklidini yapması da dikkat çekti. Recep Bey ve Gülizar Ayan’ın dalga geçtiği Ayten Hanım’ın susması üzerine onu savunmak isteyen Mehtap Hanım ise şaşkına uğrayan bir tavra uğradı. Ayten Hanım, “Benim avukatlığımı yapmanıza gerek yok” Mehtap Hanım’ı tersledi.

Yemekteyiz programında beceriksiz, hadsiz kelimeleri havada uçuştu! Best Of'a yakışmayan tartışma! 9

Masada yemeklerden çok birbirlerini eleştiren yarışmacılar, o kadar çok tartıştı ki program yemek yarışmasından çıkıp tartışma programına döndü adeta!

Onur Büyüktopçu da bu tartışmalardan sonra oturduğu masada bir süre yarışmacıları dinledikten sonra kinayeli bir şekilde “Yine ne kadar güzel saygılı bir şekilde güzel yemekler yedik, yine, şükrettik, ev sahibimiz yanık da olsa 3 saat içinde yemeklerini yetiştirdi, önümüze getirdi… Yarın yine umarım bu kadar gergin olmayız” diyerek tartışmayı bitirdi.