Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında büyük gaf! Fena çuvalladı!

Yemekteyiz programında büyük gaf! Fena çuvalladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de ekrana gelen ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasında bu hafta, bir yarışmacının diğer yarışmacıyla ilgili yorumu olay oldu!

Programın 2. gününde yarışan Fikret Şahin, yarışmacılardan Elif Çoban ile ilgili “Güzel kadınlar güzel yemek yapamaz” cümlesini kurunca, büyük tepki aldı!

37 yaşında evli, bir çocuk babası ve Konyalı olan Fikret Şahin, ses sanatçısı olarak İstanbul’da bazı mekanlarda sahneye çıkıyor. Şahin, bu sözüyle yemekte masada bir anda şaşkınlık yarattı. Şahin, “Ben bir iltifatta bulundum ama, güzel olduğunuzu savundum” dese de eleştiri almaktan kaçamadı!

33 yaşında, Ardahanlı ve en büyük hobisi yemek yapmak olan Elif Çoban, bu sözler karşısında “Güzellik ayrı, iltifat diyorsunuz ama bir yandan da gömmüşsünüz. güzellikle güzel yemek yapamamanın nasıl bir bağlantısı var? Bana bunu bir açıklar mısınız?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yemekteyiz programında büyük gaf! Fena çuvalladı! 8

Fikret Şahin, kendince özür dilemeye çalıştı, masadaki diğer kadınların da güzel yemek yapabileceğini söylemeye çalışsa da ilk söylediği sözün etkisini silemedi!

Yemek konusundaki iddiasını sürdüren Elif Hanım ise “Yarın zaten menümü ve yaptığım yemeklerin lezzetini göreceksiniz. Sizi o kadar çok şaşırtacağım ki hatta yarın masada sizden özür bekliyorum” diyerek konuyu kapatmak istedi.

“Tırnakları ojelidir falan diye düşündüm!”

Fikret Şahin, özür dilemek isterken iyice çuvalladı ve laflarını toparlamaya çalışarak şu cümleyi kurdu:

Yemekteyiz programında büyük gaf! Fena çuvalladı! 9

“Ben yurtdışında çok yaşadım. O dönemde etrafımda çok güzel bayanlar vardı. Türkiye’de de öyle. Türk hanımefendileri en güzelidir bu arada. Hani pek haşır neşir olmazlar mutfakla. Hani ojeli tırnaklar falan filan diye… Oradan düşünerekten…”

Masadakileri gülümseten bu sözler üzerine Elif Çoban, Fikret Bey’in yaptığı yorumdan sonra; “Aksine, size hiç katılmıyorum. Güzel kadın, bakımlı kadın, çok da güzel yemek yapar. Kadınlarımızın zaten 10 parmağında 10 marifet. Yarın zaten Fikret Bey başta olmak üzere göreceksiniz” diyerek tartışmaya noktayı koydu!

Bu tartışma sırasında Onur Büyüktopçu ise masada değildi…