Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında ev sahibi öyle bir şey söyledi ki yarışmacılar geldiklerine pişman oldular!

Yemekteyiz programında ev sahibi öyle bir şey söyledi ki yarışmacılar geldiklerine pişman oldular!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programının bugün (18 Ocak Cuma) yayınlanan yeni bölümünde herkesi şok içinde bırakan anlar yaşandı!

Son gün yarışmacısı olarak Sibel Kırlı’nın evine konuk olundu. 43 yaşındaki ev hanımı Kırlı, diğer yarışmacıların masada yemeklerine yaptıkları eleştirilere tahammül edemeyince, adeta kovmaktan beter etti!

Ancak masaya oturulur oturulmaz başlayan gerginlik herkesin iştahını baştan kaçırdı!

Sevilen yarışmanın 5. gününde eleştiriler havada uçuştu. Sibel Kırlı’nın misafirleri evine gelmeden önce yaptığı “Benim için en önemli ve en ağır misafir Onur Bey” söylemi ortamı fena gerdi!

Masadaki ilk gerginliğin başlamasına neden olan sözlerden sora Yeliz Hanım ve Sefer Bey’in sert tepkisi ve yakıştıramadıklarını belirtmesiyle Onur Büyüktopçu da neden böyle bir şey söylediğini sordu.

Yemekteyiz programında ev sahibi öyle bir şey söyledi ki yarışmacılar geldiklerine pişman oldular! 8

Sibel Hanım, Onur Bey’i çok sevdiğini belirterek “Onur Bey’i gerçekten çok sevdiğim için söyledim. Sizleri umursamıyorum değil de Onur Bey’e ağırlık vereceğimi söyledim” açıklamasını yaptı.

Bu açıklama yarışmacıları daha da sinirlendirdi. Bu konuşmanın ardından yarışmacı Ayşegül Hanım, kendisini evde fazlalık gibi hissettiğini belirtirken, Yeliz Hanım ve Sefer Bey de hiç misafirperver olmadığı gerekçesiyle Sibel Hanım’a tepki verdiler. Sefer Bey, ^”Keşke acı soğan yeseydik de güleryüzle karşılaşsaydık” ifadesini kullandı.

Onur Büyüktopçu da “Yarışmacılarımız, sizler bizim için çok önemlisiniz. Bazen sinirleniyoruz, o oluyor bu oluyor ama ne olursa olsun bizim için yarışmamıza katılan tüm yarışmacılar bizim başımızın tacıdır” diye konuşarak ortamı yumuşatmaya çalıştı.

İlk gün yarışmacısı Yeliz Odabaş ise Sibel Hanım’ın sözleri üzerine “Benim için isterse şu anda isterse kuzu çevirsin, isterse önüme tandır getirsin, benim için sıfırdır” diyerek kırıldığını belirtti.

İkinci gün yarışmacısı olan Ayşegül Hanım ise başka bir yarışmacının evinde otururken kolunu koltuğa yasladığı için Sibel Hanım ile tartışmıştı. Bu olayla birlikte Ayşegül Hanım onu hatırlatarak “Ahlak sadece davranış değil, dildedir. Ben nasıl oturup kalkacağımı çok iyi biliyorum. Ailemden de adap gördüm. Bugün gerçeği sizden gördüm. Her şey dildedir” diyerek tepkisini dile getirdi.

BU BİR YEMEK YARIŞMASI, MİSAFİR AĞIRLAMA YARIŞMASI DEĞİL!

Masadaki tüm yarışmacıları çok üzen sözlerden sonra yarışmacılar kendilerini fazlalık olarak hissettiklerini belirtti. Ayşegül Hanım ise “Eğer bu bir yarışma olmasaydı kalkıp gitmek isterdim” diyerek yaşananlara tepkisini koydu.

Onur Büyüktopçu, masada yaşanan bu gerginlikten sonra “Elinizi vicdanınıza koyun lütfen ve yemeklere puan verin. Bu bir yemek yarışması. Siz bir daha görüşmezsiniz, hoşlanmazsınız, arkadaş olmazsınız ama lütfen yemeğe puan verin” şeklinde uyarıda bulundu.

Yemekteyiz programında ev sahibi öyle bir şey söyledi ki yarışmacılar geldiklerine pişman oldular! 9

Fakat Onur Büyüktopçu’nun bu uyarısına karşın yarışmacıların modu baştan düştü ve masada yüzleri asık bir şekilde oturarak tepki verdiler. Dış sesten de “Bu bir misafir ağırlama yarışması değil, yemek yarışması” uyarısını yapma gereği duydu.

Onur Büyüktopçu, “Misafir benim, yarışmacı sizlersiniz. Bu yarışma adı üstünde yemek yarışması…” uyarısını yaptı.

Sibel Kırlı, mutfakta yaptığı açıklamada, “Kalkın gidin diyesim geldi” sözüyle ise şoke etti! Bu cümle masada dile getirilince ise Yeliz Hanım tepki verdi. Sibel Hanım da “Yeter ama… Ben size değersizsiniz, sizi sevmiyorum diye bir şey mi dedim. Ben Onur Bey’i seviyorum dedim sadece” diye konuştu.

Ancak bu tartışma final anına kadar devam etti ve finalde puanların açıklandığı dakikalarda da aynı tartışma sürdü.

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Onur Büyüktopçu’nun puanlarıyla birlikte en düşük puanı alan yarışmacı 11 puan ile Ayşegül Hanım oldu.

Haftanın 3.leri toplam 18 puan ile Yeliz Hanım ve Sibel Hanım oldu.

Haftanın 1. ise toplam 31 puanla Meryem Hanım oldu. Sefer Bey ise 23  ve bilgi yarışmasından eklenen 2 puanla 25 puan aldı.