Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında gergin anlar! Yarışmacı masayı terk etti!

Yemekteyiz programında gergin anlar! Yarışmacı masayı terk etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının En İyiler bölümünün 2. gününde masada gergin anlar yaşandı!

Ana yemeğe yapılan yorumlar esnasında söz sırası kendisine gelen 4. gün yarışmacısı Sevim Kendigelen, yanında oturan 3. gün yarışmacısı Dilek Bingöl’ün sürekli sözünü kesmesi üzerine daha fazla dayanamayıp masadan kalkıp gitti!

Dilek Bingöl’ün, ilk gün yarışan İman Dumrul ile masada zaman zaman gerildiği anlarda söz sırası gelince konuşmaya başlayan Sevim Hanım, yorum yaptığı sırada Dilek Hanım söze girdi.

Bu sırada İman Bey ile tartışmaya başlayan Dilek Hanım’a tepki veren Sevim Hanım, “Artık susun ama yeter. Hanımefendi ben daha şu yemeğe yorum yapamadım. Bu yükselmeler neden? Ben inanamıyorum böyle bir şey olduğuna” diyerek itiraz etse de Dilek Hanım konuşmasına devam etti.

Bu duruma daha fazla dayanamayan Sevim Hanım, masadan kalktı. Ev sahibi Bilal Türen ile diğer yarışmacılar İman Bey ve Su Kıymet Hanım da duruma üzülerek Sevim Hanım’ı yeniden oturması için ikna etmeye çalıştılar.

Yemekteyiz programında gergin anlar! Yarışmacı masayı terk etti! 8

Ancak Sevim Hanım, tansiyonun çıktığını söyleyerek masadan kalkıp gitti. Mutfağa geçen Sevim Hanım, “Gerçekten Onur Bey’e saygısızlık yapmak istemiyorum. Ona saygısızlık olacak diye gitmiyorum” ifadesini kullandı.

Bir süre mutfakta kalan Sevim Hanım’ın gitmesi üzerine diğer yarışmacılar Dilek Hanım’a tepki vererek, olaya neden olması sebebiyle suçladılar.

Daha sonra masaya döndüğünde Dilek Hanım’ın saygısızlık yaptığını söylese de Dilek Bingöl, kabul etmedi.

Sevim Hanım, özel bir masada bulunduklarını ve herkesin naif, ses yükseltmeden, saygı çerçevesi içinde olması gerektiği ifadesini kullandı.

Bu sırada ana yemek sırasında masadan kalkan Onur Büyüktopçu, yeniden masaya döndü. Tartışmalara dahil olmayan ama içerde olanları duyduğu anlaşılan Büyüktopçu, her hangi bir yorum yapmasa da yüzünün asık olduğu dikkatlerden kaçmadı!

Yemekteyiz programında gergin anlar! Yarışmacı masayı terk etti! 9

İşte haftanın yarışmacıları:

İlk gün yarışmacısı İman Dumrul evli ve 4 çocuk sahibi, şarkı söylemeyi çok seviyor. Kafkas danslarına meraklı. 39 yaşındaki İman Dumrul 21 yıllık evli. Moda tasarımcısı olan İman Dumrul, daha önce programa katıldığında 3. olmuştu.
2. gün yarışmacısı ise sigortacılık yapan Bilal Türen olacak. 33 yaşında aslen Mardinli olan Türen, bir dönem müzikle uğraşmış. Daha önce katıldığı yarışmadan sonra gastronomi kurslarına gitmeye başlamış.

3. gün yarışmacısı Dilek Bingöl. 38 yaşındaki yarışmacı, aslen Karslı. Bir çocuk annesi Bingöl,16 yıl hemşirelik yapıp emekli olduktan sonra ticarete atılmış ve pazarcılık yapıyor. Daha önce Yemekteyiz’e katıldığında 3. olmuş ama renkli kişiliğiyle yarışmaya damgasını vurmuştu.

4. gün yarışmacısı Sevim Kendigelen, 56 yaşında 39 yıllık evli ve 3 çocuk annesi. Aslen Kastamonulu olan Kendigelen, eşi ile birlikte kasaplık yapıyor. Daha önce Yemekteyiz’e katıldığında renkli kişiliğiyle dikkat çekmişti.

5. gün yarışmacısı Su Kıymet Yalman, 39 yaşında ve reklamcı. Bir çocuk annesi olan Yalman, 20 yaşına kadar modellik yapmış. Yemekteyiz’e katıldığı hafta sonuncu olmuştu ama bu kez iddialı.