Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında görülmemiş olay! Sanki mutfakta yarışıyorlar!

Yemekteyiz programında görülmemiş olay! Sanki mutfakta yarışıyorlar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8 ekranlarında yayınlanan Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının En İyiler bölümü, ilginç anlara sahne oldu!

Haftanın 2. gününde Bilal Türen’in evinde yarışmacılardan Sevim Kendigelen, yanında oturan yarışmacı Dilek Bingöl’ün sürekli sözünü kesmesi üzerine daha fazla dayanamayıp masadan kalkıp gitmişti.

Yaşanan gerginlikten sonra bir şekilde masaya dönen Sevim Hanım’ın bu hareketi, kendi gününde adeta şoke eden bir duruma dönüştü!

Yemekteyiz programında görülmemiş olay! Sanki mutfakta yarışıyorlar! 8

4. günde ise Sevim Kendigelen’in evinde önce, yarışmacılardan Bilal Türen, İman Dumrul ile yaşadığı tartışma sonrasında kalkıp mutfağa gitti.

Onur Büyüktopçu’nun, ana yemeği tattıktan sonra masadan kalkmasıyla birlikte, haftanın hiç susmayan sivri dilli yarışmacısı İman Dumrul, kimseye söz hakkı vermeden konuşmaya devam etti.

Eleştirileri iyice tavana vuran Dumrul’un bu tavrı ve kimseyi konuşturmaması üzerine masadan ilk olarak Bilal Türen kalktı.

Daha fazla dayanamayacağını söyleyerek masadan gitmesiyle, Bilal Türen’in, kendi evinde Sevim Hanım’ın yaptığı harekete karşılık verdiği düşünüldü.

Dumrul, Türen’in arkasından mutfağa gidip garip esprileriyle Bilal Bey’i masaya dönmesi için ikna etti ve masaya geri döndü.

Ancak İman Dumrul’un aynı tavrı sürdürmesi üzerine Bilal Bey, yeniden mutfağa kaçtı.

Bir süre sonra diğer yarışmacı Dilek Bingöl de İman Dumrul’un bitmeyen konuşması üzerine masadan kalkıp mutfağa gitti.

Yemekteyiz programında görülmemiş olay! Sanki mutfakta yarışıyorlar! 9

Ev sahibi Sevim Hanım da mutfağa gelince ortaya Yemekteyiz’de ilk kez yaşanan bir olay çıkmış oldu.

Yarışmacıların sürekli kalkıp mutfağa gidip gelmesi, masanın boş kalması, yarışmanın mutfak ve masa arasında gidip geldiği anlar şaşkınlık yarattı.

3 yarışmacı birden masayı terkedince masada sadece son gün yarışmacısı Su Kıymet Yalman ve İman Dumrul kaldı.

Yarışmacılar bir süre mutfakta İman Bey’in tavırları üzerine konuştuktan sonra yeniden sofraya dönmek durumunda kaldılar.

Yaptığı yorumlar, öne çıkma çabaları, ilginç eleştirileri, yemeklerden çok kişileri eleştiren tavırlarıyla dikkat çeken İman Dumrul, herkesi masadan tek tek kaçırdı!

Masaya dönen Onur Büyüktopçu, bu duruma gülse mi, kızsa mı bilemedi!

Yarışmacılar daha sonra tatlı servisi için masaya geldiler.