Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında ‘Gurmeyim’ deyip durdu, sofrasıyla şoke etti!

Yemekteyiz programında ‘Gurmeyim’ deyip durdu, sofrasıyla şoke etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de Onur Büyüktopçu’nu sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında herkesi şoke eden anlar yaşandı!

Programın yeni bölümünde İlker Ökten yarıştı.

Modacı olan İlker Ökten, hafta boyunca gittiği evlerde, yarışmacıların yemeklerini yerden yere vurmuştu.

Her şeyi eleştiren, neredeyse hiç bir şeyi beğenmeyen, eleştirilerini sivri bir dille yapan İlker Bey, kendi gününde diğer yarışmacılar tarafından adeta topa tutuldu!

“Ben gurmeyim, doğuştan gurmeyim” diyerek sürekli masadaki diğer yarışmacıları eleştirip duran İlker Bey, yarışmacıların hepsine “Best Of menüsü bu mu? Böyle mi olur?” diyerek eleştirip durmuştu.

Kendi gününe gelindiğinde yaptığı çorba, ara sıcakta sunduğu pastırmalı ıspanaklı böreği kimse beğenmedi.

Ana yemekte sunduğu İslim kebabının etinin pişmediği, lezzetsiz olduğu, pilavının lapa olduğu yorumlarına maruz kaldı.

Yemekteyiz programında 'Gurmeyim' deyip durdu, sofrasıyla şoke etti! 8

Gurme olduğu iddiasını sürdüren İlker Bey’in avakado seçerken sert olanları seçmesi de masada adeta yerden yere vuruldu. Kimse salatayı yiyemedi.

Onur Büyüktopçu da mutfağa gittiğinde çok iddialı olmasına karşılık İlker Bey’in yemeklerinde bir lezzet eksikliği olduğunu belirtti.

Bir ara masada yapılan eleştiriler üzerine gerilen İlker Bey’in eleştirilere yine her zamanki gibi hiç durmadan cevap verip tartışmaya girmesi ve sinirlenmesi üzerine Büyüktopçu, “O zaman katılmasaydınız. Siz de misafirlere öyle bir haldesiniz ki zorla yaptım size yemekleri gibi davranıyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

İlker Bey’i en çok eleştiren, bir gün önce kendi masasında birbirinden farklı yemekler sunan Nazan hanım oldu. Nazan Hanım’ın yemeklerini yerden yere vuran İlker Bey, bu kez aynı eleştirileri kendisi aldı. Nazan Hanım, “Gurme ile hiç bir alakanız yok” derken, Seyhan Hanım da “O kadar yorum yaptınız ki bize çok şaşırdım” diye konuştu.

Kazandibi’nin de altını yakan İlker Bey, yine eleştirilerin hedefi olmaktan kurtulamadı!

Yemekteyiz programında 'Gurmeyim' deyip durdu, sofrasıyla şoke etti! 9

“Şu tatlı başka birinin evinde sizin önünüze gelseydi kimbilir ne yorumlar yapardınız” diyen Onur Büyüktopçu’nun bu sözlerine İlker Bey’in “Yapmazdım” sözleri ise masadaki herkesi güldürdü. Kimsenin inanmadığı bu sözler karşısında İlker Bey, tatlısını savunmaya devam etti ama kimse beğenmedi.

Haftanın yarışmacıları kimler?

İlk gün yarışmacısı İclal Aslan 40 yaşında esnaf. Evli ve 2 çocuk annesi olan yarışmacı, daha önce katıldığında birinci olmuştu.

2. gün yarışmacısı Seyhan Bekiroğlu, 37 yaşında tasarımcı. Aslen Giresunlu olan yarışmacı 8 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Daha önce yarışmaya katıldığında 2. olmuştu.

3. gün yarışmacısı Nazan Güngörmüş, ev hanımı. 66 yaşındaki yarışmacı, 2 kız ve 2 torun sahibi. Boş zamanlarında el işi dikiş yapmayı seviyor.

4. gün yarışmacısı İlker Özten Modacı, 47 yaşındaki İlker Bey İzmirli. 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 4. olmuştu.

5. gün yarışmacısı Sami Batuhan Yoldaş, kadın kuaförü. 51 yaşında İstanbullu ve 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 2. olmuştu.