Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında haftanın birincisi kim oldu? 15 Mart Cuma finalde neler yaşandı?

Yemekteyiz programında haftanın birincisi kim oldu? 15 Mart Cuma finalde neler yaşandı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programında haftanın finaline gelindi.

Eleştirilerin havada uçuştuğu, tartışmaların yaşandığı hafta boyunca yarışmacılar Best Of bölümlerinde 2. kez ekrana geldiler.

Haftanın son yarışmacısı Sami Batuhan Yoldaş oldu. Batuhan Bey, yemeklerini ve masasını zamanında yetiştirdi.

Haftanın finali için yarışmacılar Batuhan Bey’in evine geldiler.

İlker Bey, daha sofraya oturur oturmaz eleştirilerini sıralamaya başladı. Final gününde masa yine gerildi. Haftanın sivri dilli yarışmacısı İlker Bey, masayı sürekli gerdi.

Büyüktopçu, İlker Bey’in diğer yarışmacıları eleştirileri ile tahrik ettiğini belirterek “Ekran başındakiler zaten görüyor. Konuştuğunuz şeylerle yaptığınız şeyler çelişiyor” diyerek uyardı.

Yemekteyiz programında haftanın birincisi kim oldu? 15 Mart Cuma finalde neler yaşandı? 8

Yarışmacıların puanları şöyle oldu:

Seyhan Hanım 10

İclal Hanım 8

Nazan Hanım 13

İlker Bey 6

Batuhan Bey 26

Onur Büyüktopçu, yarışmada ilk kez böyle bir şey yaşandığını ve kendi puanlarının eklenmesine gerek bile kalmadan Batuhan Bey’in birinci olduğunu belirtti.

Haftanın 5.si 10 puanla İlker Bey, 4. 14 puanla İclal Hanım, haftanın 3.sü 19 puanla Seyhan Hanım ve haftanın 2.si de 23 puanla Nazan Hanım ve Batuhan Bey de 36 puan ile birinci oldu.

Yemekteyiz programında haftanın birincisi kim oldu? 15 Mart Cuma finalde neler yaşandı? 9

Haftanın yarışmacıları kimler?

1. gün yarışmacısı İclal Aslan 40 yaşında esnaf. Evli ve 2 çocuk annesi olan yarışmacı, daha önce katıldığında birinci olmuştu.

2. gün yarışmacısı Seyhan Bekiroğlu, 37 yaşında tasarımcı. Aslen Giresunlu olan yarışmacı 8 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Daha önce yarışmaya katıldığında 2. olmuştu.

3. gün yarışmacısı Nazan Güngörmüş, ev hanımı. 66 yaşındaki yarışmacı, 2 kız ve 2 torun sahibi. Boş zamanlarında el işi dikiş yapmayı seviyor.

4. gün yarışmacısı İlker Özten Modacı, 47 yaşındaki İlker Bey İzmirli. 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 4. olmuştu.

5. gün yarışmacısı Sami Batuhan Yoldaş, kadın kuaförü. 51 yaşında İstanbullu ve 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 2. olmuştu.