Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında işler çığırından çıktı! Oturup çekirdek çitlediler!

Yemekteyiz programında işler çığırından çıktı! Oturup çekirdek çitlediler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla tv8’de ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasının dün yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı!

Best Of bölümlerinin ekrana geldiği yeni haftanın son gününde, hafta boyunca masaya elinde yiyeceklerle gelen Hüseyin Işıklar, bu kez de çekirdek getirdi.

Fitness antrenörü olan Hüseyin Işıklar, tüm hafta gittiği her evde yarışmacılara sert eleştiriler yöneltip masanın en sivri dilli ismi olmayı başardı.

Aynı zamanda her bölümde adeta bir şov yapan Hüseyin Bey, bir yarışmacının evine elinde ayvalarla gitti. Masadaki yemekleri beğenmeyince ayvayı kesip yedi.

Yemekteyiz programında işler çığırından çıktı! Oturup çekirdek çitlediler! 8

‘Lob’ gafıyla sosyal medyanın diline düşen Esma Karaca’nın evine gittiğinde de yemeği beğenmeyip yanında getirdiği yumurtaları kırıp ekmeği bandıra bandıra yedi.

Ekran başındakileri şaşkınlığa uğratan Hüseyin Işıklar, son gün yarışan Şaziye Kahramanoğlu’nun evinde de benzer bir durum sergiledi.

Bu kez masaya bir paket kabak çekirdeği ile gelen Hüseyin Bey, yemek sırasında karşısında oturan Esma Karaca ve Gökçe Güler’e çekirdekten ikram etti.

Önce ev sahibine ayıp olur diye almak istemeyen yarışmacılar, daha sonra ısrar üzerine çekirdekleri alıp karşılıklı çitlemeye ve sohbet etmeye başladılar.

Yemekteyiz programında işler çığırından çıktı! Oturup çekirdek çitlediler! 9

Ekrandaki bu ilginç anlar, tatlı servisine kadar sürdü. Bu sırada masada olmayan Onur Büyüktopçu, geri döndüğünde çekirdek çitleyen yarışmacıları görünce, biraz da espriyle “Böyle bir davet masasında çekirdek yemek ayıp değil mi?
Hüseyin Bey, yaptığınız ayıp değil mi?” diye sordu.

Haftanın en eğlenceli ve yaptığı yorumlar, verdiği cevaplarla herkesi gülümseten ismi Esma Karaca, Büyüktopçu’nun bu sözlerine gülümseyerek “Ben de doğru bulmuyorum çekirdek çitlemeyi ama çekirdek tek başına gitmiyor. Sohbetle gidiyor. Beyefendi aç kaldınız dedi, yoksa ben yemem” sözleriyle gülüşmelere neden oldu.

Böylelikle Yemekteyiz programına, yemekleri bırakıp çıt çıt çekirdek çitleyen yarışmacılar da ilginç bir görüntüyle damga vurmuş oldular.