Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında ‘kadına şiddet’ deyip masayı terketti! Onur Büyüktopçu ayar verdi!

Yemekteyiz programında ‘kadına şiddet’ deyip masayı terketti! Onur Büyüktopçu ayar verdi!

tarafından zk zk
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının bugün (22 Mart Cuma) yayınlanan programında masada çok gergin anlar yaşandı.
Televizyongazetesi/Detay

Best Of bölümlerinde, daha önce yarışmaya katılmış olan aşçılar yarışıyordu. Haftanın final gününde Gülören Yeter’in evine konuk olundu.

Henüz çorba servisi yapılmadan önce çıkan tartışma sırasında bir anda masa karıştı.

Onur Büyüktopçu, hafta boyunca yarışmacıların birbirleriyle atışmalarına dikkat çekip aşçıları uyardı ve “Misafir misafirliğini ev sahibi, ev sahipliğini bilirse daha iyi olur. Bu hafta özel bir hafta, aşçılar haftası. Hak yenildiğini düşünüyorum, içimde bir hissiyat var. Umarım yanılırım. Hiç kimsenin burada hakkı yenmemiştir umarım. Önceki haftalar gibi değil bu hafta” diye konuştu.

Bu konuşma sırasında Tuğba Ceylan’ın kafa salladığını gören Onur Büyüktopçu nedenini sordu.

Yemekteyiz programında 'kadına şiddet' deyip masayı terketti! Onur Büyüktopçu ayar verdi! 9

Tuğba Ceylan

Bütün hafta boyunca gerginlik yaşayan Tuğba Hanım’a Tanju Bey, “Hak yedi ondan” yorumunu yaptı gülerek.

Bu söze çok sinirlenen Tuğba Hanım, “Ben her zaman adaletli bir insanım” çıkışını yaptı.

Onur Büyüktopçu’nun “Kafanızı sallayınca benim söylediklerimi onaylamıyorsunuz diye düşündüm” sözleri üzerine Tuğba Hanım itiraz etti ve söylenen sözleri üzerine alınarak “Siz öyle söylüyorsunuz. Adaletsizlik diyorsunuz ama ben hak yenilmedi diyorum. bu da benim düşüncem” diye konuştu.

Çok bozulduğu görülen Tuğba Ceylan, Onur Büyüktopçu’nn “Siz öyle düşünüyorsunuz ama Bence de hak yenildi. Niye ayrıca üstünüze alınıyorsunuz, burada diğer yarışmacılar dururken…” şeklinde konuştu.

Tanju bey, “Onlar kendilerini bilir” yorumunu yaptı. Onur Büyüktopçu da “Yani yarası olan…” diye konuştu.

Tuğba Ceylan: Sanki beni kendisi işe almamış gibi lanse ediyor!

Tüm bu konuşmalar üzerine iyice sinirlenen Tuğba Hanım, bir anda parladı ve sesini yükselterek “Hiç öyle bir durumum yok. Yarası olan gocunur diye bir durum yok. İnsanlar bazen hakettiklerini alır” diye konuştu.

Tanju Bey ise daha fazla konuşmak istemediğini, finalde puanlar açıklandığında kimlerin yüzünü yere eğdiğini görmek istediğini belirtti.

Yemekteyiz programında 'kadına şiddet' deyip masayı terketti! Onur Büyüktopçu ayar verdi! 10

Tanju Sarıdikmen

Bu sözlere çıldıran Tuğba Hanım, “Allah’a şükür benim alnım ak. İnsanlar nasıl karşısındakine saygısını veriyorsa o şekilde alır” diyerek bağırmaya başladı.

Karşılıklı atışmalar sürünce, olay bambaşka bir yere kaydı. Tuğba Ceylan’ın, bir süre önce aşçı olarak başvurduğu yere kabul edilmediği ve o mekanda Tanju Bey’in de çalıştığı yarışmanın ilk günü konuşulmuştu.

Tanju Bey’in sürekli sanki kendi iş yerinde kendisini işe almamış gibi bir tavır sergilediği şeklinde davrandığını söyleyen Tuğba Hanım tepki verdi.

Bu sırada tartışmayı dinlemek istemeyen Gökhan Bey’in kulaklarını kapattığını gören Tuğba Hanım, Lütfen Gökhan bey
burada kadına şiddet var, neden kulaklarınızı kapatıyorsunuz. Siz burada beni 80 milyonun önünde rencide ediyorsunuz. Ben size değil, sizin çalıştığınız yere iş başvurusu yaptım. Her şeyi yapıyorsunuz sonra Tuğba Hanım… böyle bir adalet yok…” diyerek bir anda masadan kalkıp gitti.

Onur Büyüktopçu: O bir anne, bir kadın!

Mutfağa giden Tuğba Ceylan, uzun süre içeri gelemedi ve “Ben bana nasıl gelinirse, kötü de gelinse iyi gittim ama bu sefer benim haysiyetim ve mesleğimse, olmayan şeyler farklı bir şekilde lanse edilirse, kusura
bakmasınlar ben o masada oturamam. Ben de bir kadınım. Benim alnım ak. Yoruldum, çünkü benim onun iş yerine gidip sanki kendi almamış gibi lanse ediyor. Böyle bir ego yok. Bu nasıl bir erkek…” diyerek itiraz etti.

Yemekteyiz programında 'kadına şiddet' deyip masayı terketti! Onur Büyüktopçu ayar verdi! 11

Bu sırada içeride Onur Büyüktopçu da masayı izin almadan terkeden Tuğba Hanım’ı eleştirdi ama bir yandan da kendi gününde Tuğba Hanım’la alaycı konuşmalar yapıldığına vurgu yaparak işe alınmama durumunun herkesin başına gelebileceğini, kendisinin de yaşadığını söyledi ve “Ama Tuğba hanım da çok haklı. Bizim programımızda kadına sözlü veya fiziksel taciz, hele de benim bulunduğum yerde asla öyle bir şey olamaz. Söz konusu bile değil. Sizin geçmişte husumetiniz olabilir. Tuğba hanım da kendi gününde o kadar emek verdi. Bazılarınız, birisi sizsiniz Tanju Bey alaycı eleştirilerde bulundunuz. O bir anne, bir kadın. Seven vardır, sevmeyen vardır. Ne olursa olsun biraz daha dikkatli konuşmakta fayda var. Burası bir skeç programı değil. Evet eğlence programı ama herkes gerçek kimliğiyle oturuyor. Tuğba hanımı rencide etmemek gerekiyor” diye konuştu.

Tuğba Hanım’ın çıkışlarının bir kişilik ve hassasiyet meselesi olduğunu söyleyen Büyüktopçu, biraz daha dikkat edilmesini istedi. Bu sırada Tuğba Hanım da masaya tekrar oturdu.

İşte Haftanın Yarışmacıları:

1. gün yarışmacısı Müslüm Can Ünal, aşçı yardımcısı

2. gün yarışmacısı Gökhan Serbest, aşçı ve işletmeci

3. gün yarışmacısı Tuğba Ceylan, aşçı

4. gün yarışmacısı Tanju Sarıdikmen, aşçı

5. gün yarışmacısı Gülören Yeter, aşçı