Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında mutfağın halini gören yarışmacı şoke oldu!

Yemekteyiz programında mutfağın halini gören yarışmacı şoke oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’in sevilen yemek yarışması Yemekteyiz’de yarışmacının mutfağına giren diğer yarışmacı, şaşkınlık içinde kaldı!

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu programın son gününde yarışan ve aşçı yardımcısı olan Mert Görcük, hazırlık sırasında mutfağını o kadar dağıttı ki misafirleri geldiğinde toplamaya vakit bulamadı.

Masaya yemeklerin gidip gelmesi sırasında da iyice dağılan mutfağı gören Onur Büyüktopçu da çok şaşırdı.

Hafta boyunca masada çok konuştuğu için eleştirilen ve ilginç çıkışlarıyla Onur Büyüktopçu da dahil herkesin eleştirisini alan Murat Bayram, yemeğin ortasında mutfağa girme gafletinde bulundu!

Yemekteyiz programında mutfağın halini gören yarışmacı şoke oldu! 7

Mutfağın halini gören Bayram, “Rezalet, böyle bir mutfak olabilir mi? Ben işimi iyi yaparım, bu işin okulunu okuyorum diyen birinin mutfağı böyle olabilir mi? İnanın bu kadarını beklemiyordum” yorumunu yaptı.

Mert Bey’in mutfağa girmesiyle birlikte tartışmaya başlayan yarışmacılar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Mert Görcük kendisini “Burada yemek yapıldı. Sizi ilgilendirmez burası benim mutfağım, siz yemek yiyeceğiniz masada kalın. Buranın dağınıklığı sizi ilgilendirmez. Sizinle muhatap olmak istemiyorum” şeklinde savunmaya çalışsa da Murat Bayram, “Tam bir rezalet, keşke görmeseydim” yorumunu yaptı.

Bayram, içeridekilere söylemeyeceğim demesine karşın masaya oturur oturmaz ‘Rezalet’ demeye başladı ve Mert Bey’in tepkisi ile karşılaştı.

Yemekteyiz programında ekrana gelen görüntülerde mutfağın fena halde dağınık olması izleyenleri de şaşkınlık içinde bıraktı.