Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu, dış sesi fena azarladı!

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu, dış sesi fena azarladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında yarışmacıların birbirleri hakkında söylediklerini masada hatırlatıp ortalığı sürekli karıştıran dış ses, bu kez Onur Büyüktopçu’dan tepki aldı!

Programa renk katan yorumları, kimi zaman yaptığı esprileriyle dikkat çeken dış ses, röportajlar sırasında yarışmacıların birbirlerine eleştirilerini her gün masada hatırlatıp yarışmacıları adeta birbirine düşürüyor çoğu zaman.

Best Of bölümlerinin yayınlandığı programda dış sesin bir gün önce İclal Kaplan’ın evinde yaşanan tartışmalarla ilgili konuşan yarışmacıların sözlerini hatırlatması üzerine, masada gerginlik yaşandı.

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu, dış sesi fena azarladı! 8

Ana yemekten sonra mutfağa giden Onur Büyüktopçu, zaten gergin olan yarışmacıların, dış sesin hatırlatması üzerine bir gün önceki tartışmayı yeniden masada konuşmaya başlamaları üzerine kızdı.

Büyüktopçu, “Biraz sussan o kadar iyi edeceksin ki ama yok yani! Olanları da söyleme.  Herkes herkes hakkında bir şey söylüyor. Bu yarışma bir herkes herkes hakkında bir şey söylüyor” diyerek uyardı.

Dış sesin “Ben olanı söylüyorum, fazladan bir şey söylemiyorum ki” şeklindeki savunması üzerine Onur Büyüktopçu, “Bir şeyi de içinde tut.  İki kişi bir şey söylüyor onun altında bile bambaşka bir şey arıyorsun. Bunu yapma. Sonra kavga edince aa niye kavga!” diye konuştu.

Dış sesin “Masada söylemediklerini bu sefer röportajda söylüyorlar” sözlerine ise Büyüktopçu, “Hep aynı terane” diyerek tepki verdi ve kamera açısından çıkıp gitti.

Programın dış sesinin Tarkan Koç olduğu bir süre önce medyada yer almıştı.

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu, dış sesi fena azarladı! 9

Tarkan Koç kimdir?

Seslendirme sanatçısı Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara‘da dünyaya geldi. 1988 yılında Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun oldu. Ardından girdiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera-Şan bölümünde okuduktan sonra 1997 yılında bu bölümü bitirdi. Maltepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde Doktora öğrenimi gördü.

Sektöre oyunculukla başlayan Tarkan Koç, devlet tiyatrosunda görev yaptı. Tarkan Koç, televizyon dünyasına ise Cine 5 kanalı döneminde asistanlık yaparak adım attı. Filmlerde seslendirme yapmayı sürdüren ve eğitim verdiği üniversitede dublaj sektörüne yeni isimler kazandıran Tarkan Koç, Yemekteyiz yarışmasının ‘dış sesi’ olarak ünlendi.