Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu yarışmacıya sert çıktı: Şov yapıyorsunuz!

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu yarışmacıya sert çıktı: Şov yapıyorsunuz!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında gergin anlar yaşandı.

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu programın final gününde Filiz Palaz’ın evine konuk olundu.

Masada haftanın sivri dilli yarışmacısı Deniz Hanım’ın tavırları ve diğer yarışmacılarla girdiği polemikler, hayretler içinde izlendi.

Sert tavırlarıyla dikkat çeken Deniz Özyapıcı, masadaki diğer yarışmacılarla sürekli didişip durdu.

Özellikle Sefer Onursal ve Burcu Karaaslan ile tartışan Deniz Hanım, bir ara gerginlik çoğalınca göz yaşlarına boğuldu.

Deniz Hanım, yarışmacıların kendi günlerinde çok tatlı ve sakin olduğunu söyleyerek “Bu kadar yapmacık olmayın. Ben ilk gün nasılsam şimdi de öyleyim. Hiç yapmacık olmadım” şeklindeki yorumu, masayı iyice gerdi.

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu yarışmacıya sert çıktı: Şov yapıyorsunuz! 8

Onur Büyüktopçu, “Siz ama her konuda haklısınız, her konuda üslubum bu diyorsunuz, ben buyum
diyorsunuz. Ekran başında tepki çekeceksiniz” diyerek Deniz Hanım’ı uyardı.

Deniz Hanım’ın “Umurumda değil” sözleri hayretler içinde karşılandı.

Filiz Hanım’ın menüsünde balık olmasına karşılık masada balık çatal bıçağı olmamasını eleştiren Sefer Bey’in bu eleştirisine Deniz Hanım da müdahale etti. İstiridye kabuğunda servis edilen salatayı yiyemediğini söyleyen Burcu Hanım’ın söylemi üzerine Deniz hanım, ev sahibi Filiz Hanım’dan yana Sefer Bey ve Burcu Hanım’ı eleştirdi.

Gerginlik arttığında Onur Büyüktopçu masada yoktu. Deniz Özyapıcı, “İkidir bu yarışmaya katılıyorum ve şunu öğrendim format eminim bu değildir ama böyle yarışmalarda yeterince yapmacık, yeterince oyuncu olabilesin bir şeyler başarabilesin ve bir yerlere gelesin”şeklinde bir ifade kullandı.

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu yarışmacıya sert çıktı: Şov yapıyorsunuz! 9

Onur Büyüktopçu masaya döndüğünde “Çok abartıyorsunuz artık şu şovunuzu! Gerçekten şov yapıyorsanız çok abartıyorsunuz” diyerek Deniz Hanım’a sert tepki gösterdi.

Deniz Hanım’ın ters ters bakması ve Onur Büyüktopçu’ya “Sizce?” şeklindeki sözleri şaşkınlık yarattı.

Deniz Özyapıcı, final bölümüne geçildiğinde “Ben zaten öfke kontrolü olan bir insan değilim. Yapmam gereken bir şeyi yaptım. Rencide ettiysem özür dilerim ama başından beri adaletli ve haklı olduğuna katılmıyorum” diyerek Sefer Bey’den özür dilerken onu eleştirmekten de geri durmadı.

Gergin bir şekilde biten final gününde yarışmanın birincisi ve 10 bin TL’nin sahibi ise Burcu Karaaslan oldu.

İşte 4-8 Mart haftasının yarışmacıları…

1. gün yarışmacısı Deniz Özyapıcı. Satış pazarlama işinde çalışıyor. 34 yaşında ve ailesiyle birlikte yaşıyor. Aslen Siirtli olan yarışmacının en büyük tutkusu motorsiklet. Daha önce sonuncu olmuştu.

2. Sefer Onursal Turizmci, evli ve 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 2. olmuştu. Bu kez birinciliğe göz dikmiş durumda.

3. gün yarışmacısı Burcu Karaaslan, 39 yaşında, 2 çocuk annesi müzisyen, 15 yıl bankacılık yaptıktan sonra işini bırakmış. Şimdi eşiyle birlikte hafta sonları hobi olarak sahneye çıkıyor. Daha önce katıldığında 2. olmuştu.

4. gün yarışmacısı Semih Karaduman, 26 yaşında ve güvenlik memuru, daha önce katıldığında 4. olmuş. Aslen Zonguldak’lı olan yarışmacı, hakkını sonuna kadar koruyacağını söylüyor.

5. gün yarışmacısı Filiz Palaz, finans Uzmanı. 51 yaşında ve 26 yaşında bir kızı var. Yarışmaya ilk katıldığında birinci olmuştu, yine çok iddialı.