Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu’dan yarışmacıya sert ayar! Dersini alamamış!

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu’dan yarışmacıya sert ayar! Dersini alamamış!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programının En İyiler bölümünün 4. gününde Sevim Kendigelen’in evinde buluştu yarışmacılar.

Daha önce katıldığında birinci olan Sevim Hanım, iddialı menüsünü yarışmacılara sundu.

Yemek sırasında masada yarışmacıların daha önce katıldıkları bölümlerle ilgili sohbet açıldı.

Daha önce katıldığı Yemekteyiz’de rakibine 1 puan veren İman Dumrul’un o puanını savunmaya çalışması, Onur Büyüktopçu’yu kızdırdı.

Büyüktopçu, “Yarışmacılar maalesef hırsına kurban gidiyor” yorumunu yaparken İman Dumrul, Sevim Hanım ile yarışma boyunca gerilmelerine atıfta bulunarak “Ben çok hafif kuruldum ama bu puana rastlamaz” diye konuştu.

Onur Büyüktopçu, bu sözler üzerine “Kendi haftanızda adaletli mi davrandınız?” diyerek Dumrul’un ilk katıldığında yaptığı tavra dikkat çekti. Hala verdiği 1 puanı savunan İman Bey’in bu tavrı Büyüktopçu’yu kızdırdı.

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu'dan yarışmacıya sert ayar! Dersini alamamış! 7

“Nazan hanıma 1 vermiştim. İzleyiciler belki 1 vermemi çok eleştirmiştir ama o gün verdiğim puandan hiç pişman değilim ama izleyicinin hatırına keşke 2 verseydim” yorumunu yapan Dumrul’a “Ben 9 vermiştim. Damak zevki değil kazanma hırsı” ifadesini kullandı.

Hızını alamayan Onur Büyüktopçu, sözlerine şöyle devam etti: “Bu kazanma hırsı! Yarışmayı sunan benim ve 1,5 senedir bu programı yapıyoruz. Her hafta şahit oluyorum, benim burada bir şey kurtarma değiştirme gibi bir derdim yok sadece, ikinci kere katılsam inanın aynı hataları yapmam. Bizim görmediğimizi seyirci görüyor. Beğenmeme düşük puan verme… Evet bu bir yarışma. tabii ki beğenmeyebilirsiniz ama işte maalesef bu yarışmanın hırsıyla bu oluyor! Siz de Nazan hanıma çok büyük haksızlık yaptınız. Atışabilirsiniz iyi bir ev sahibi olmayabilir, ama yine de hakkı 1 değildi. Hala savunuyorum. size kötü davranmış olabilir ama 5 vereceğiniz yerde 1 veriyorsunuz. Artık kaşından gözünden anlıyorum yarışmacıyı, beğendiği halde beğenmedim diyor.”