Ana sayfa Dizi Haberleri Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu’nun anlattığı o çok ünlü oyuncu kim?

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu’nun anlattığı o çok ünlü oyuncu kim?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu’nun, çok ünlü bir oyuncuyla ilgili anlattığı bir anısı,  herkesi merak içinde bıraktı.

Büyüktopçu, 2000’li yıllardan sonra insanların çılgınca bir şekilde tüketime yöneldiğini, herkesin son model cep telefonlarıyla dolaşmayı marifet saydığı bir dönemde olduğumuzu söyleyerek bir anısını paylaştı.

Yaklaşık 6-7 yıl önce, çok sevilen, çok tanınan, çok ünlü bir oyuncuyu gördüğünde, elinde eski model bir telefon olduğunu farkettiğini ve bunu yadırgadığını, “O kadar parası var ama eski telefon kullanıyor. Son model bir telefondan yüzlerce alabilir ama bu eski telefonu kullanıyor” diye düşündüğünü anlattı.

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu'nun anlattığı o çok ünlü oyuncu kim? 7

Yıllar sonra aynı kişiyle karşılaştıklarında bu kez yeni bir telefon aldığını gören Büyüktopçu, bahsettiği ünlü oyuncuya bunun nedenini de sormuş.

Büyüktopçu, ünlü isme, daha önce kendisini her gördüğünde eski bir telefon kullandığını ama istese en güzel telefonu almak yerine neden eskisini kullandığını sorduğunu söyledi.

Ünlü isim de “Niye yeni telefon alayım ki. Eski telefonla da konuşabiliyorum, işimi görüyor.  O telefonla güzel haberler aldım, bir bağ kurdum. Fakat bozulunca tamire götürdüm ama artık yapılamayacağını söylediler, ben de bunu almak zorunda kaldım” yanıtını vermiş.

Büyüktopçu’nun anısını ekrandan dinleyen izleyicilerin bahsedilen ismi çok merak ettiklerini tahmin etmek zor değil!