Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu’nun hiç bilmediğimiz yönünü yarışmacı açıkladı!

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu’nun hiç bilmediğimiz yönünü yarışmacı açıkladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programını sunan Onur Büyüktopçu, yarışmayı sunarken adaletli, ince, zarif, düşünceli ve saygılı tavırlarıyla dikkat çeken bir isim.

Yarışmada kimi zaman yapılan eleştirilerin haksızlığına, yarışmacıların birbirlerine olan saygısız hallerine tepki veren, her şeyden önce saygılı olmayı ön planda tutmaya çalışan Onur Büyüktopçu, kimi zaman yarışmacılar tarafından çok zorlansa da sakinliğini korumaya çalışıyor.

Oyuncu olan ve Kiralık Aşk dizisiyle pek çok kişinin hayranlığını kazanan Büyüktopçu, yarışmadaki doğal ve samimi halleriyle de seviliyor.

Ancak sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekler pek bilinmiyordu. Onur Büyüktopçu’nun bu konudaki duyarlılığını da yarışmacı açıklamış oldu.

Yemekteyiz’in En İyiler bölümünün son gününde yarışan Su Kıymet Yalman, Büyüktopçu’nun ilk yarışmaya katılmasından sonra kendi projelerine verdiği desteği ilk kez anlattı.

Yalman, Onur Büyüktopçu’nun kendi yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine büyük destek verdiğini belirterek
“Gerçekten hakkınızı ödeyemem. Önce siz ve sonra da Yemekteyiz programındaki ekip arkadaşlarınız. Benim projemde yaptığınız yardımlar için teşekkür ederim. Altın gibi bir kalbiniz var. Ekibiniz ve siz sayenizde minicik yavru kedilerimiz ev sahibi oldu, mamalarını yediler, çocuklarımız tekerlekli sandalye aldılar. Hepsinde teker teker emeğiniz var. Ben buradan söylemek istedim” açıklamasını yaptı.

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu'nun hiç bilmediğimiz yönünü yarışmacı açıkladı! 7

Büyüktopçu, mütevazi tavırlarıyla dikkat çekerken, kendisiyle ilgili konuşmak yerine, insanların bu tür projelere destek vermeleri gerektiğini ifade ederek, “Tamam maddi imkanımız olmayabilir, yapmak istemeyebilirsiniz belki ama bari bozmayalım! Bu soğuk havalarda yardım sever insanlar kedi evleri yapıyor mesela. Sokakta yürüyor kedi evlerine tekmeyi basıyorlar” diyerek duyarlı herkesi bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye davet etti.

Su Kıymet Yalman, aynı zamanda Onur Büyüktopçu’nun neredeyse gardırobunun yarısını da ihtiyacı olan kişilere ulaştırılmak üzere kendilerine verdiğini de belirtti. Bu tür projelerle uğraşmaya devam edeceğini söyleyen Yalman, Vakıf kurmak ve bir aşevi oluşturmak istediğini de belirtti.