Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında pamuk şoku! Tartışma büyüyünce çareyi böyle buldu!

Yemekteyiz programında pamuk şoku! Tartışma büyüyünce çareyi böyle buldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz programı, olaylı görüntülere sahne oldu.

Final gününde masada bitmek bilmeyen tartışma, tek erkek yarışmacı olan Abdülkadir Şereflioğlu’nu ilginç bir hamle yapmaya itti!

Hafta başından beri Gülizar Ayan ve Merve Çakır isimli iki yarışmacının sürekli birbirlerine laf atmaları ve masada yaşanan gerginlikler, son günde de devam etti.

Söz almak ve yorum yapmak isteyen Abdülkadir Şereflioğlu, ev sahibi Hatice Beyza Bulut’tan pamuk istemesi şaşkınlık yarattı.

Bulut, istenilen pamuğu getirdi ve Abdülkadir Şereflioğlu, pamuğu kulaklarına tıkayarak tartışmaları dinlemek istemediğini söyledi.

Yemekteyiz programında pamuk şoku! Tartışma büyüyünce çareyi böyle buldu! 7

Pamukları alınca kulakları tıkayan Abdülkadir Bey’in bu davranışı gülüşmelere ve şaşkınlığa neden oldu.

Abdülkadir Bey, “Pamuk istedim çünkü rahatsız oluyorum konuşmaktan… Yer kalmadı…” diyerek masadaki tartışmaya ve bir türlü söz alamamaya tepki verdi.

Bu sırada Onur Büyüktopçu masadan kalkmıştı. Gülizar Hanım, daha sonra yaptığı yorumda bu anlar için “Pamuk takarak kadınları susturmaya başladınız ama kadınları ne siz ne de başkaları asla susturamaz. Şovunuzu izlediğinizde umarım kendiniz beğenirsiniz ama umarım yanınızda bir kadınla izlemezsiniz…” diyerek bu olaya tepki verdi!