Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında yarışmacı az kalsın boğuluyordu! Çıkan tartışma şoke etti!

Yemekteyiz programında yarışmacı az kalsın boğuluyordu! Çıkan tartışma şoke etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasının En İyiler bölümünün ikinci haftasında masada yaşananlar, izleyenleri hayretler içinde bıraktı.

Haftanın yarışmacılarından Gülizar Ayan, yemek sırasında aniden öksürmeye başladı. Boğazına pirinç tanesi kaçtığı anlaşılan Gülizar Hanım öksürürken, dış ses, yanında oturan yarışmacı Ayten Hanım’a “Sırtına vurun isterseniz” uyarısını yaptı.

Ancak Ayten Hanım, hiç bir şey yapmadan durmaya devam etti. Masadakilerin şaşkın bakışları altında öksürmeye devam eden Gülizar Hanım’ın yardımına, karşısında oturan Recep Bey koştu. Sırtına vurup su vererek yarışmacıya müdahale etmeye çalıştı.

Yemekteyiz programında yarışmacı az kalsın boğuluyordu! Çıkan tartışma şoke etti! 13

Ayten Hanım’ın tepkisizce oturup “Pirinç kaçmıştır” deyip öyle bakması üzerine dış ses “Ayten Hanım, yanınızda oturuyor hiç müdahale etmiyorsunuz” diyerek eleştirdi.

Gülizar Hanım öksürük kriziyle uğraşırken, Ayten Hanım, “Acaba kasıtlı mı yapıyor diye düşündüm bir anda” deyince, masada herkes buz kesti!

Gülizar Hanım, zorlukla da olsa “Niye kasıtlı yapayım, pirinç genzime kaçtı” derken, şaşkınlıkla bakan Recep Bey, “Ayten Hanım, kasıtlı mı olduğunu söylediniz?” diyerek tepki verdi. “Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Gözünden yaş geldi! Bu nasıl bir şeydir? Ne yapması lazım, bayılıp düşmesi mi?” diyerek eleştirdi.

Ayten Hanım, hala durumun ciddiyetini anlamamış bir şekilde “Bence biraz fazla abarttınız. Saatlerdir öksürüyor” diyerek masadakileri adeta çıldırttı!

Recep Bey’in “Böyle bir şey abartı olabilir mi?” derken Ayten Hanım, “Ben kendim olsam önemsemem, öksürürüm geçerim. Kimseden de yardım istemem” yorumuyla ekran başında programı izleyenleri de adeta şoka soktu!

Yemekteyiz programında yarışmacı az kalsın boğuluyordu! Çıkan tartışma şoke etti! 14

“Ben acil servis miyim?”

Recep Bey’in “Yanında oturuyorsunuz, müdahale edebilirdiniz” sözlerine karşın “Yardım etmek için yanında mı oturmam gerekiyor, karşıdan da gelip edebilirsiniz. Ben acil servis miyim? Farkında değildim. Ya yanlış bir şey yaparsam Ya yanlış bir şey yaparsam” diyerek tutumunu sürdürmesi, iyice çileden çıkardı.

Biraz kendisine gelen Gülizar Hanım, “Yapacağınız yanlışı yaptınız zaten” derken Recep Bey, iyice sinirlenip,
“Bunun acil servisle alakası yok. Yanınızda rahatsızlanan biri var, müdahale etmiyorsunuz. Sırtına vurabilirsiniz, su verebilirsiniz. Bu insani bir şeydir. Oyun oynadığını söylediniz. Bence oynayan kişi sizdiniz” diyerek tepkisini koydu.

Video çekimlerinde konuyla ilgili konuşan Gülizar Hanım, “Neyi abartabilirsiniz ki? Ayten Hanım’ı kınıyorum. Bir şey kaçmış olabilir, su kaçabilir, pirinç kaçabilir” derken, Ayten Hanım’ın hala durumun ciddiyetini anlamayıp tutumunu sürdürdüğü şu sözler ekrana yansıdı: “Ben masayla konuşurken yardım etmediniz diyorsunuz. O kadar konuşuyorsun, sağa sola bakıyorsun, hiç anlamadım. Şov yapıyor. Dikkat çekmeye çalışıyor.”

Haftanın yarışmacıları şöyle:

Yemekteyiz programında yarışmacı az kalsın boğuluyordu! Çıkan tartışma şoke etti! 15

1. gün yarışmacısı Hakan Kaya, bilgisayar mühendisi. 47 yaşında, iki çocuk babası. Yarışmaya ilk katıldığında haftanın 2.si olmuştu. Yarışmadan sonra hayli ünlenen Hakan Kaya, günlerce yolda insanlara imza dağıttığını söyledi.

Yemekteyiz programında yarışmacı az kalsın boğuluyordu! Çıkan tartışma şoke etti! 16

2. gün yarışmacısı Gülizar Ayan. Aslen Sivaslı ve satış pazarlama uzmanı. Daha önce yarışmaya katıldığında, aynı hafta yarışan Fatma hanımla birinciliği paylaşmıştı. Bu kez iddialı. Ayan, ilk katıldığında dikkat çeken isimlerden birisi olmuştu.

Yemekteyiz programında yarışmacı az kalsın boğuluyordu! Çıkan tartışma şoke etti! 17

3. gün yarışmacısı Kastamonulu Recep Uçar. 31 yaşında görsel düzenleme uzmanı olan Uçar, ilk katıldığı yarışmada ikinci olmuştu. Sivri dili ile dikkat çeken yarışmacı, yeni haftaya da ilginç eleştirileri ve tavırlarıyla damgasını vuracak!

Yemekteyiz programında yarışmacı az kalsın boğuluyordu! Çıkan tartışma şoke etti! 18

4. gün Ayten Uludoğan yarışıyor. Ev hanımı olan Uludoğan, 45 yaşında, Kırıkkaleli ve 2 çocuk annesi. Daha önce yarışmaya katıldıktan sonra, kaybettiği arkadaşlarını yıllar sonra bulduğunu belirtiyor.

Yemekteyiz programında yarışmacı az kalsın boğuluyordu! Çıkan tartışma şoke etti! 19

5. günn yarışmacısı Mehtap Koca. 38 yaşında ve Artvinli olan Koca, bir şirkette yönetici. 2 çocuk annesi olan yarışmacı, ilk katıldığında sonuncu olmuştu. Bu kez zirveye çıkacağını söylüyor….