Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında ‘Yeter artık!’ dedirten yarışmacı, herkesi çileden çıkardı!

Yemekteyiz programında ‘Yeter artık!’ dedirten yarışmacı, herkesi çileden çıkardı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında yaşananlar, izleyiciye adeta gına getirdi!

Best Of bölümlerinin yayınlandığı programın hafta içi yayınlanan bölümlerinde, yarışmanın Best Of bölümlerine yeniden katılan isimler masaya oturdu.

Hafta içinde büyük çekişmelerin yaşandığı yarışmada Turizmci Sefer Onursal’ın daha önce katıldığı bölümlerde olduğu gibi yine gramaj meselesine takması, sürekli olarak profesyonel mutfaklar ve restaurantlardan teknik bilgiler vermeye çalışması, hem izleyenleri hem yarışmacıları iyice çığırından çıkardı!

Katıldığı her sofrada ara sıcak gramajı, ana yemek gramajı gibi durumlara takılıp duran Sefer Onursal, teknik konulardaki bilgilerini diğer yarışmacılara da anlatıp durdu.

Ancak bu konuşmalar herkesi çok sıktı ve masadakileri rahatsız etti.

Büyüktopçu’nun masadan kalktığı anlarda içeride büyüyen tartışma, lezzetten çıkıp Sefer Bey yüzünden restaurant menüsü, profesyonel restaurant dünyasından bahsedip bunun teknik bir mesele olduğunu söylemesiyle uzayıp gitti!

Yemekteyiz programında 'Yeter artık!' dedirten yarışmacı, herkesi çileden çıkardı! 7

Diğer yarışmacılar da bu teknik mesele nedeniyle çok rahatsız oldu ve “Yeter artık” diyerek tepki verdi.

Semih Bey, “Bir ara masadan kalkmak istedim” yorumuyla yaşanan gereksiz kargaşayı eleştirdi.

Filiz Palaz da Sefer Bey’e tepki vererek “Ne doktora ne master sınavındayız. Bilgilerinizi bize deklere etmek durumunda değilsiniz. Biz sizin bilgili olduğunuzu biliyoruz zaten” diyerek bu tartışmanın bitmesini istediğini belirtti.

Dilek Hanım da kendi gününde yemeklerini çok eleştirdiği Sefer Bey’e “Ben bir şey öğreneceksem bile inanın Burcu Hanım’dan öğrenirim” diyerek Sefer Bey’in bir şeyler öğretme edası ve teknik konuşma tarzına itiraz etti!

Sonradan masaya gelen Onur Büyüktopçu ise lezzet dışında çok gereksiz tartışmalara girildiğini belirterek tartışmanın anlamsızlığına değindi.

İşte 4-8 Mart haftasının yarışmacıları…

1. gün yarışmacısı Deniz Özyapıcı. Satış pazarlama işinde çalışıyor. 34 yaşında ve ailesiyle birlikte yaşıyor. Aslen Siirtli olan yarışmacının en büyük tutkusu motorsiklet. Daha önce sonuncu olmuştu.

2. Sefer Onursal Turizmci, evli ve 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 2. olmuştu. Bu kez birinciliğe göz dikmiş durumda.

3. gün yarışmacısı Burcu Karaaslan, 39 yaşında, 2 çocuk annesi müzisyen, 15 yıl bankacılık yaptıktan sonra işini bırakmış. Şimdi eşiyle birlikte hafta sonları hobi olarak sahneye çıkıyor. Daha önce katıldığında 2. olmuştu.

4. gün yarışmacısı Semih Karaduman, 26 yaşında ve güvenlik memuru, daha önce katıldığında 4. olmuş. Aslen Zonguldak’lı olan yarışmacı, hakkını sonuna kadar koruyacağını söylüyor.

5. gün yarışmacısı Filiz Palaz, finans Uzmanı. 51 yaşında ve 26 yaşında bir kızı var. Yarışmaya ilk katıldığında birinci olmuştu, yine çok iddialı.