Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz ve Zuhal Topal’la Sofrada yarışmalarından yeni sürprizler geliyor!

Yemekteyiz ve Zuhal Topal’la Sofrada yarışmalarından yeni sürprizler geliyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay

Ekranların en çok konuşulan ve izlenen iki yemek programı olan Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada ve tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programları, önümüzdeki günlerde izleyiciye yeni sürprizler yapmaya hazırlanıyor!

Geçtiğimiz günlerde Zuhal Topal, 2019’da izleyiciye yeni sürprizleri olacağını müjdelemiş ancak net bir bilgi vermemişti.

Yemekteyiz programında da Onur Büyüktopçu, bir yarışmacı ile konuşması sırasında “Sizi Best Of’a alırız” sözüyle herkesi şaşırtmıştı.

Çok fazla detay vermeyen Büyüktopçu, “Bakalım, Best Of belli olmaz, ilerleyene zamanlarda bakacağız” diyerek durumu geçiştirip konuyu kapatmış fakat sürprizi de ağzından kaçırmıştı.

Yemekteyiz ve Zuhal Topal'la Sofrada yarışmalarından yeni sürprizler geliyor! 7

Görünen o ki birbirleriyle yarışan ekranın en çok izlenen iki programının, reytingleri toplamak için yeni planları var!

Zuhal Topal’ın sürpriz açıklamasından sonra izleyici merakla beklerken, Yemekteyiz’den gelen bir diğer sürpriz haberi de heyecanlandırdı.

Yemekteyiz’e rakip olarak gelen ve reytinglerinin düşmesine neden olan Zuhal Topal’la Sofrada için bir süre önce Acun Ilıcalı,  formatlarının kullanıldığı iddiası ile mahkemeye gideceğini belirtmişti.

Medyada yer alan bu haberlerin ardından gelişmeler merak konusuyken iki yarışmanın birbirinden izleyici kapma yarışına bu kez yeni sürprizlerle devam edeceği anlaşılıyor.