Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yarışmasında iki kadın yarışmacı birbirine girdi! Dış ses uyarmak zorunda kaldı!

Yemekteyiz yarışmasında iki kadın yarışmacı birbirine girdi! Dış ses uyarmak zorunda kaldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında çıkan tartışma, izleyenleri şaşkına çevirdi!

İki yarışmacının sürekli birbiriyle atıştığı masadaki konuşmalar üzerine dış ses, yarışmacılardan birini uyarmak durumunda kaldı!

En İyiler’in yarıştığı ikinci haftanın başından beri yıldızı bir türlü barışmayan Gülizar Ayan ve Ayten Uludoğan arasındaki tartışma, bugün daha da yükseldi!

Yarışmanın ilk gününde boğazına pirinç tanesi kaçan ve yanında oturan Ayten Hanım’ın hiç bir müdahalede bulunmamasıyla herkesi şaşırtan görüntülerin ardından, iki yarışmacının üç gündür tartışmaları bitmek bilmedi!

Programın bugünkü bölümünde ise birbirlerinin yaptıkları yorumlara müdahale eden ve karşılıklı atışmaya başlayan Gülizar Hanım ve Ayten Hanım’ın tartışmaları uzayıp gitti.

Yemekteyiz yarışmasında iki kadın yarışmacı birbirine girdi! Dış ses uyarmak zorunda kaldı! 8
Ayten Uludoğan

Ana yemek sırasında masadan kalkan Onur Büyüktopçu, bu tartışmalara şahit olmadı.

Ancak dış ses müdahale etmek zorunda kaldı. Yaş olarak Ayten Hanım’dan küçük olan Gülizar Hanım, bir tartışma sırasında “Size sormadım, fikrinizi sordum mu ben size? Bugün yeri değil” diyerek müdahale etti.

Bu tavır, diğer yarışmacı Mehtap Hanım’ı rahatsız edince “Ayten Hanım’ı yeri geliyor eleştiriyoruz ama karşınızda sizden büyük bir insan” sözleriyle Gülizar Hanım’ı uyardı.

Masadaki yaş tartışması büyüyünce Mehtap Hanım, abarttığını söyleyerek Gülizar Hanım’ı uyardı.

Gülizar Hanım konuşmaya devam edince devreye dış ses girdi ve “Gülizar Hanım burada kimin konuşup kimin konuşacağına siz karar veremezsiniz. Burada herkesin konuşma hakkı var. Bunun bir tv programı olduğunu unutmayın ve ayrıca Ayten Hanım sizden yaşça büyük” uyarısını yapmak durumunda kaldı.

Yemekteyiz yarışmasında iki kadın yarışmacı birbirine girdi! Dış ses uyarmak zorunda kaldı! 9
Gülizar Ayan

Ayten Hanım, bu uyarı üzerine “Bu kadar konuştunuz kırıcı da konuştunuz ama farkında değilsiniz. Siz insan mısınız ne biçim konuşuyorsunuz demem asla? Siz insansınız, sinirlendiniz, öfkeniz var bana karşı. Konuşabilirsiniz, hata yaptıysanız ne diyeyim. Gülizar Hanım çok sinirli ne desem beğenmeyecek” sözlerini kullandı.

Mehtap Hanım, aradaki yaş farkını hatırlatsa da Gülizar Hanım, gereken saygıyı gösterdiğini söyleyerek konuşmaya devam etti.

Bu sırada Onur Büyüktopçu’nun masaya gelmesiyle birlikte tartışma devam ederken yarışmacı Hakan Kaya’nın “Müsaade eder misiniz, gerçekten şiştik” sözleriyle tartışma son buldu.