Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz’deki yarışmacı çileden çıkardı! Onur Büyüktopçu açıklama yapmak zorunda kaldı!

Yemekteyiz’deki yarışmacı çileden çıkardı! Onur Büyüktopçu açıklama yapmak zorunda kaldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasına öyle yarışmacılar katılıyor ki zaman zaman eleştiri konusu oluyor.

Hem masada diğer yarışmacıların hem ekran başındakilerin hem de Onur Büyüktopçu’nun tahammül sınırlarını zorlayan yarışmacılara bu hafta Aşçı olan Murat Özdemir eklendi.

Masadaki tavırları, sürekli konuşup kimseye söz bırakmaması, her söze müdahale etmesi, davranışlarındaki asabi halleriyle tüm yarışmacıları adeta delirtti!

Zaman zaman gergin anların yaşandığı masada yaşanan tartışmalardan sonra Onur Büyüktopçu da zor anlar yaşadı. Sık sık Murat Özdemir’i uyarmak durumunda kalan ünlü oyuncu, kendisine gelen eleştirilere de yanıt verdi.

Yemekteyiz'deki yarışmacı çileden çıkardı! Onur Büyüktopçu açıklama yapmak zorunda kaldı! 7

Sosyal medyadan pek çok insanın “Nereden buluyorsunuz bu insanları?” şeklindeki tepkileri üzerine bir açıklama yapmak durumunda kalan Büyüktopçu, “Yarışmacıları seçen kişi ben değilim. Ben de sizler gibi Pazartesi günü masada görüyorum ve tanışıyorum. Öncesinde ne isimlerini biliyorum, ne resimlerini görüyorum ne de tanıyorum” diye konuştu.

Kendisine gelen mesajlarda “Lütfen normal olmayan kişileri almayın” şeklinde istekler olduğunu söyleyen Onur Büyüktopçu, yarışmacıların başvurudan sonra ön görüşmeye alındıklarını ancak kendisinin hiç görmediğini üzerine basa basa söyledi.

Onur Büyüktopçu, kamera arkasında insanların çok farklı tavırlar sergilediğini de belirterek “Kameralar açıkken çok farklı yarışmacılar ama kapalıyken çok farklı. üzgünüm benim bu durumda yapabileceğim bir şey yok. Benim de yanlışlarım vardır elbette. Bana bunlarla ilgili yazın da kendimi toparlayayım ama yarışmacıları ben seçmiyorum” ifadesini kullandı.